O ile kogoś nie męczy chodzenie na słońcu przy trzydziestostopniowym upale.
ale PK lubi się poświęcać dla widoków^^
sis napisał/a:
Jedyny ratunek to budynek mojej uczelni
to także i dla mnie ratunek, ale ja o takim ratunku myśleć nie chcę^^ Jedyne o czymś wciąż myślę to lekki wiaterek, lekki przyjemny chłodzik, taki, który orzeźwia i dodaje optymizmu, poprawia nastrój, no przecież wiele od pogody nie oczekuję.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
Mimo iż mój instytut mieści się w kamienicy niespecjalnie nowej, to w środku zazwyczaj panuje temperatura jeszcze wyższa niż na zewnątrz. Wyjątkiem jest (czasami) korytarz na parterze. Potem im wyżej, tym gorzej ;p dlatego nie przepadam za nauką w czerwcu ^^
Mój wydział mieści się w parudziesięcioletnim budynku. Na korytarzach jest znośnie, ale w salach bywa okropnie duszno i trzeba się wciskać na początku, by zając miejsce bliżej okna. O ile w danej sali są okna blisko siedzeń, bo w paru salach okna są wysoko i daleko.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
A ja mam nowy budynek jako wydział ^^ Także jest całkiem fajnie, aczkolwiek w miejscu gdzie najczęsciej przebywam (kącik z komputerami ^^) włączone przez cały dzień kompy powodują czasem temperetaru nieznośną. Zwłaszcza, że to dość nasloneczniony kącik.
W końcu trochę słońca. W końcu można założyć sandały. W końcu można sobie chodzić i wygrzewać się w słońcu.
Ludzie to dziwni, ciągle tylko chcą, żebym w sali otworzył okno, a jak odpowiadam, że w sali wcale nie jest duszno i gorąco to mi zarzucają, że mi się nie chce ruszyć z miejsca, więc ściemniam.
a ja jako zodiakalny rak lubię gorącą temperature i czas spędzany nad wodą, jakby nie było wysokiej temperatury to by woda była zimna
zanim słońce zamieni się w czerwonego karła to pochłonie ziemię wtedy dopiero będziecie mieli GORĄCĄ temperaturę ale chyba tego nie dorzyjemy chociaż kto wie
_________________ ROMAN ŚWIETNYM JEST KUCHARZEM KIEDYŚ BYŁ STOLARZEM ROBIŁ STOŁKI W BARZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
takie lato, takie powietrze, że nawet oddychać spokojnie nie można, najchętniej to wyłożyłabym się na hamaku i łapała cień i krople zimnej wody, a obok mnie niech no stoi mój Shah Rukh Khan i mnie wachluje i podaje owoce, o! Tak powinno wyglądać prawdziwe lato! ;D
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
tak źle i tak niedobrze.
jak zimno to narzekają, gorąco teeeeeż.
no cóż.
taka mentalnośc.
a co do temperatur to nie ma czemu się dziwić i dobrze, niech słońce grzeje, ale fakt faktem jak mocno to człowiek taki nijaki łazi zwłaszcza jak nie ma się gdzie schować.
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Nie można człowieka nazywać bezmyślnym na podstawie jednej tylko decyzji. W dodatku podejrzewam, że Ci co ustawiają odpowiadają tylko niezbyt rozsądne oczekiwania większości społeczeństwa.
Nie neguje klimatyzacji jako takiej, ale moim zdaniem jeżeli na zewnątrz jest gorąco to wewnątrz powinno być ciepło, a nie chłodno tylko po to, żeby się komuś przyjemnie zrobiło w momencie wejścia do klimatyzowanego pomieszczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum