Po chlodnym czerwcu nadchodza wakacje, lato i wakacyjne upaly.
W zasadzie juz od kilku dni temperatura nie nalezy do najwyzszych, niemniej przyprawia niektorych ludzi o bol glowy... eee... hektolitry potu oraz ogolne rozleniwienie.
Ja lubie taka pogode pod warunkiem, ze leze w cieniu, gdzies nad woda pod drzewem z zimnym soczkiem
Oczywiscie jako tegoroczny maturzysta oraz technik elektronik, ktory bedzie zdawal egzamin zawodowy - jutro - jestem zmuszony na egzystowanie w miescie przez praktycznie caly tydzien... i juz nie moge wytrzymac. Mam dosc! Rozplywam sie...
...a Wy jak znosicie wysokie temperatury?
_________________ "[..]nawet kiedy cierpisz i jestes calkiem sam,
pamietaj Twoja reke trzyma najwyzszy Pan,
On dla Ciebie ma plan,
wiec Ty ufaj Mu man!" Ras Luta w Krol Krolow
w tym roku bardzo zle juz nie umiem wytzrymac musze w domu siedziec bo mi sie kreci w glowie i mi niedobrze jakos wole chlodniejsze dni byle by deszcz nie padal i i pasi szczerze mowiac zaczynam nie lubiec lata
PosZczElona, to współczuję na obozie, tam nie ma chowania się, jak słoneczko zbyt mocno przygrzeje.
a ja znosze wysokie temperatury dobrze. ma się te chłodziki.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
k* , wszystko lubie , ale jak mi słonce grzeje w łeb a mi jest słabo w srodku miasta to juz wtedy fajnie nie jest! Ale ogolnie dla mnie lato powinno byc cały czas , bo nie lubie nosic zbyt wielu ciuchów , a co własnie takie pogody mi pozwalaja ;]
Być może moje zainteresowanie Szwecją, czy Norwegią przejawia się w innym klimacie. Gdy wszędzie mówi się, że ludzie zapadają na depresję jesienną, to ja wtedy odżywam. Bardzo lubię jesień, trochę mniej zimę, jeszcze mniej wiosnę i chyba najmniej lato.
Trzeba się po prostu jakoś nauczyć przestawić. Gdy temperatury zaczynają się wysokie, wtedy ja zaczynam życie na wolniejszych obrotach. Wolniej idę do szkoły, nie staram się spieszyć. Gdybym tak nie robił, to zacieki na koszulkach gwarantowane, a tak tego unikam.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Wysłany: 2006-06-19, 22:25
Mi tam dobrze, tylko sie rozpuszczam powoli, ale lubie, jak grzeje
Lepsze to, niz by mialo zimno byc. Zawsze sie mozna poopalac i z utesknieniem czeka sie na wieczor, kiedy sie tak przyjemnie rzesko robi
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
ja tam lubie ciepelko, ale przede wszystkim wtedy kiedy nie budzi mnie o 7 rano gdy sie w namiocie i wtedy gdy nie musze grac w siatkowke na sali jak dzis a tak moze byc cieplo non stop bo tak jak Lolinka nie lubie duzo na siebie zakladac
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Co do upału - nie lubię gdy jest za ciepło. Szczególnie wkurzają mnie długie włosy. Słońce po nich grzeje, ciepło jak cholera, ech. Ale trzeba z tego jakoś korzystać. Co robię? Opalam się
źle, bo caly czas jestem w ruchu. a tutaj gam w noge, a tutaj gdzies ide i caly dzien praktycznie spedzam na sloncu. pot leje sie litrami, ale coz. trzeba sie troche pomeczyc, bo w koncu sa... wakacje.
Lubię. Uwielbiam. Kocham.
Bo jakoś pomimo mojej ssaczej natury, jestem zimnokrwista i potrzebuję dużo ciepła. A że nie mam faceta, to trzeba sobie czymś nadrobić braki Więc wypełzał i się grzeeeeję... Z książką. Albo na kocu z pudełkiem lodów. Albo po prostu. o!
Uwielbiam jak jest gorąco No, przepraszam, jak jest gorąco a nie duszno Oprócz gorąca uwielbiam też wiatr i połączenie tych dwóch jest najlepsze
ps. i jak jest gorąco, to jest to jedyna okazja dla mnie do chodzenia bez stanika xP
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Wysłany: 2006-06-24, 15:44
Kocham LATO , słońce ładuje mi baterie i chce mi się żyć w polsce powinno być 365 dni w roku LATO .... zimne piwko na trawce i hehe "gie" w nielegalnej kieszeni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum