Wysłany: 2006-12-10, 02:00 Lednica - czyli ogólnopolskie spotkanie młodziezy Polecający: google
Był ktoś ? Co sadzicie o tym spotkaniu młodziezy ? Jak myslicie co przyciaga tam tyle osob ?
Ja byłam w tym roku i jestem pod wrazeniem klimatu, ludzi, i w ogole tej atmosfery, na poczatku troche bylam rozczarowana jakos czułam sie dziwnie elcz potem gdy sie juz "usadowilam" rzucialm plecak i zaczelo sie wsyztskie obrwocilo sie o 360 stopni. Wspaniale przesłanie jak dla mnie i wspaniale przezycie, zadzwili mnie tez ludzie ktorzy otwarcie do wsyztskich sie usmiechali byli otwarci i radosni, zdzwila mnie troche postawa ksiedza z ktorym jechalam, bo powiedzial ze jak bedzie padac mamy nie przechodzic przez rybe oO oczywiscie i tak szlam (potem dostalysmy opiernicza w autobusie) i tam dopiero pod koniec bylo pieknie te wszytskie flagi na witrze i spiewy xD radosna atmosfera i pozytyw wszedzieee ach no i wiecie oczywiscie co mi sie najabrdziej podobalo ? bebnyyyy w przyszlym roku oczywiscie tez jade juz sie nie moge doczekac
też miałam jechać ale wtedy była wycieczka klasowa więc nie pojechałam w efekcie. Żałowałam jak mi opowiadano co i jak się tam działo... ludzie którzy pojechali do Lednicy potem zebrali sie i pojechali na spotkanie do Taize... i tam już pojechałam
było zarąbiście i chce tam znów
wracając do Lednicy to ogladałam na 2tvp realcji i bajerancko się tam bawiono pomimo że było to stricto religijne
Eee, bilet wstępu na mszę?:) A na tacę też zbierają? Gdy byłem w liceum to były wyjazdy i z tego co pamiętam nikt tego źle nie wspominał. Osobiście nigdy tam nie byłem, ale jest to impreza religijna, do tego tylko katolicka, to może wbiję w tym roku, spotkam sobie podobnych i będziemy siać zgorszenie hehehehe Póki co jednak nie mam zaplanowanej wycieczki do Lednicy.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Wysłany: 2007-03-10, 00:22
Ja dopiero od niedawna jestem w stanie pomyśleć o sobie na takiej imprezie. Bardzo chciałbym w tym roku zaliczyć Lednice i Woodstock. Nie mam znajomych, którzy dali by się namówić na taki wypad więc będe musiał się do kogoś przyłączyć. Jezeli ktoś będzie jechał w miarę otwartą grupą to proszę dać znać. Fajnie Poszczelona, że założyłaś temat bo sam z siebie pewnie nigdy bym się nie dowiedział. Pokój
Nie wiem jak z Lednicą, ale na Woodstock nie trzeba mieć ekipy. Pierwszy woodstock zaliczyłem zupełnie sam i wspominam go baaardzo pozytywnie. Na przystanku rydzyka zlokalizowanym za kiblami też był fajny klimat:) Na Lednicę raczej się nie szarpnę ze względów finansowych - za dużo wyjazdów już zaplanowanych, większość jeden po drugim, a niestety pkp nie daje biletów"za dziękuję:/
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum