Także. Trzy dni, jeden głos.
50% przewagi.
Resztę chyba znacie i pamiętacie.
1. Adamus
Cytat:
"Urodziłem się o dwieście lat za późno, moim przeznaczeniem było bieganie z bagnetem w walce za ojczyznę i pisanie patriotycznych wierszy. Chodzę z głową w chmurach i bardzo ciężko zwrócić moją uwagę na ziemię... Kiedy czasem na nią patrzę, staram się bronić stworzeń, które same o siebie zawalczyć nie potrafią."
2. BlueMan
Cytat:
Przede wszystkim jestem optymistą i we wszystkim widze jakieś pozytywne aspekty, przez co jestem zawsze radosnym człowiekiem. Nie poddaję się po porażkach, a drugi raz podchodząc do tego samego jestem już nauczony na swoich błędach, więc za drugim razem się udaję, ponieważ jestem przygotowany do tego. Uległy (jak kogoś szanuje i podziwiam (czyt. moja dziewczyna)), a z drugiej strony stanowczy i nie do przekonania, jeśli chodzi o coś na prawdę ważnego, ponieważ mam swoje życiowe zasady, które prowadzą mnie przez życie.
3. Fazi
Cytat:
Cześć, jestem Fazi, mieszkam w dziurze zwanej Kielcami. Jestem miły, uprzejmy, inteligentny i skromny. Moje hobby to fotografia, filmy, muzyka, internet i dłubanie w nosie. Chciałbym się wynieść z tego kraju, założyć rodzinę i wieść dostatnie życie we własnym domku-z-drzewem-i-psem.
Powodzenia.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum