Macie już plany na sylwestra? Wybiera się ktoś na jakiś plenerowy (Warszawa, Kraków itp.) ?
A tak ciekawe jaki był wasz najgorszy Sylwester?
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
ostatni! spędzony z ludźmi których nie lubiłam, rocznica sypiącego się związku, z dala od przyjaciół i rodziny...... a na drugi dzień do pracy
nigdy więcej!!!!!!
to tak jak u mnie. miał być z dwojgiem przyjaciół i chłopakiem, a zakończył się wielką kłótnią i zmianą miejscówki, bo przyjaciółka fochy zaczęła stroić. ryczałam przez pół nocy....
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
również ostatni... parę dni pokłóciłam się z przyjaciółką i chłopakiem... i Sylwester spędziłam z ludźmi niezbyt towarzyskimi...
no cóż ten też zapowiada się nie za ciekawie...
_________________ `Inny dzień, takie samo pomieszczenie. W Witrynach Odbicia Ja się nigdy nie zmienię...`
C 1973 K
Za to opowiem wam wzruszającą historię mojego kumpla, który złamał nogę na klatce schodowej na 5 minut przed pólnocą. To było koszmarne dla niego a jakże zabawne dla nas...ehhh.
Wysłany: 2007-12-01, 11:15
nie miałem chyba żadnego takiego baaardzo kiepskiego (jeśli nie liczyć zgona na sylwku, a raczej przed sylwkiem ) a ten narazie sie w ogóle nie zapowiada...
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Tegorocznego sylwestra spędzam z Norim w Niemczech
A najgorszy mój sylwester... hm. Byłam z kuzynką, miała być świetna zabawa, mieli przyjść znajomi, ale przyjechała i została z nami ciotka, i nici z imprezy. ;p
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Macie już plany na sylwestra? Wybiera się ktoś na jakiś plenerowy (Warszawa, Kraków itp.) ?
nie sadze raczej spedze go u jakis znajomych w dobrym towarzystwie, planow takich na 100 jeszcze nie mam ale jest duzo propozycji takze jest w czym wybierac : )
magda123 napisał/a:
A tak ciekawe jaki był wasz najgorszy Sylwester?
ostatni, : P wsyzscy byli na imprezach a ja siedzialam przed komputerem potem ogladala sobie skok przez plot bo musialam zostac w domu ;/
.... Ja w tym roku pewnie też będę musiała zostać w domu. Już to sobie wyobrażam...
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum