sam red bull nie pije bo mi nie daje skzydel:P ale red bull + jagermeister(lub vodke) =
popieram! a dzisiaj w wiadomosciach pokazywali napoj energetyzujacy z dodatkiem ktory ma w sobie konopia indyjska ->polskie prawo co prawda zabrania,ale europejskie nie i napoj bedzie sprzedawany dalej
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
a mi nie smakują ani red bull alni inne specyfiki tylko serce mi chce po nich wysiąść, więc staram się pic kawę a na gorące dni to taka zimna kawa mniam
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
Tiger jest the best. A red bulla nie pije bo kumpel kiedyś wyczytał na necie ze znajdują sie w nim śladowe ilości spermy byka... Ja w to nie wierze ale i tak sie zraziłem
_________________ WE ARE THE BEST SO FUCK THE REST
Gram w piłkę nożną i od czasu do czasu kupię jakiś napój energetyczny, ale szczerze powiem że one w moim przypadku mi nie pomagają i zawsze pije je z niesmakiem hehe najczęściej są jakieś kwaśne i musujące
_________________ "Legalize it marijuana
Legalize it gooda weed "
Pamietam kiedys jak bylam mala hmm bylam chyba w 4 klasie podstawowki to namowilam mame zeby mi kupila Power rade ;] I jak to wypilam to cala noc nie spalam bo mi sie nie chcialo xD
_________________ Już nie noszę sukienek,
nie śpiewam ładnych piosenek
i chociaż jestem dziewczyną,
z chłopakami piję wino!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum