Nie pijam, nie potrzebuję. Nawet kawy nie lubię
Jedyny "wspomagacz" jakiego używałam, to Plussssz, gdy uczyłam się do matury. Ale szczerze mówiąc, nie widziałam żadnej różnicy.
Często Tigery. Tiger z papierosem to dobre śniadanko.
Czasem Szok (chyba tak to się nazywa?). Bo w klubie to sprzedają, więc zwykle sobie zaaplikuję jak nie pije/mam dość piwa/czuje że baterie mi siadają. Z lodem jest całkiem dobre w smaku. Działa? Tak na prawdę, to mam pojęcia. Ale zawsze można siebie samego przekonać, że działa i czuję jakby przypływ sił.
Mam taką małą teorię, że gdyby nieświadomemu pacjentowi zaaplikować oranżadę podpisaną Energy Drink. To przynajmniej część badanych wróciłaby po więcej bo napój "daje rade!" Kiedyś to udowodnie...
A tak poza tym to najlepszy jest RedBull, ale zdecydowanie za drogi.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
_________________ CAPOEIRA to nie tylko walka,
To także zabawa,
Miłość,
Gra o życie,
Więc kochaj Ją,
Nie patrząc jaka jest,
A Ona zawsze
Będzie przy Tobie.
Czasem łykne sobie Tigera, aqle głównie dlatego że mi smakuje. Czy działa? Nie mam pojęcia. Na mnie działa kawa.
fazi napisał/a:
Mam taką małą teorię, że gdyby nieświadomemu pacjentowi zaaplikować oranżadę podpisaną Energy Drink. To przynajmniej część badanych wróciłaby po więcej bo napój "daje rade!" Kiedyś to udowodnie...
To już zostało udowodnione. Nie na przykładzie napjów energetyzujących, tylko na lekarstwach.
Najlepszym napojem energetycznym jest ciastko i herbata Innych środków nie używam bo na mnie nie działają. Ciastko=Cukier=Energia / Herbata=Zdrowie
A jeśli Ćwiczę na rowerku to pijam wyłącznie wodę niegazowana działa lepiej niż RED BULL
Nie przepadam za energetycznymi, ale jak już ktoś poczęstuje to nie odmówię Jedynie RedBull'a, piłem kiedyś jakiś taki z ogniem narysowanym na puszce (nazwa wyleciała mi z głowy), ale miał jakiś taki dziwny smak...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum