Ja chyba jestem inny, bo na mnie takie napoje nie działają w odpowiedni sposób. To chyba był właśnie XL albo taki z puszką stylizowaną na baterię, ale raczej XL. Wypiłem trzy w czasie 4minut, bo niby miał mieć dużo kofeiny a na kawę było akurat za gorąco:) I jaki był efekt, heh, ogarnęła mnie senność:) Co do redbulla - lepsze jest piwo
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Wysłany: 2007-07-16, 09:54
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Don_Satanos napisał/a:
Ja chyba jestem inny, bo na mnie takie napoje nie działają w odpowiedni sposób
Mam tak samo ...
Po pierwsze : Nie smakuja mi ...
Po drugie : nie dobrze mi po takich napojach
a po trzecie : pamietam jak byłam skopcona , kupiłam sobie Rebulla czy tam te inne "coś" i zamiast ożyć to było jeszcze gorzej ...
a po czwarte zgadzam sie zDon_Satanos,
a co ty myślałeś ze ile kosztuje takie coś najtańszy widziałem w Piotrze i pawle za 3.99zł i kupiłem zapasy bo w sklepie gdzie kupowałem było za 5.99zł
_________________ www.gangsta.nmj.pl - to moje forum o Życiu Ulicznym o Sporcie O muzyce i o grach jest też wiele innych...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-07-16, 18:36
Napoi energetyzujących nie pijam. Kawę od czasu do czasu dla smaku.
lolinka napisał/a:
ja kupuje sobie tylko Powerade
A to nie jest napój energetyzujący, ino izotoniczny ;> I tu trzeba uważać, bo spora część napoi sprzedawanych jako izotoniczne to ściema.
Świat Konsumenta napisał/a:
Czy dostępne w sklepach izotoniki spełniają swoje zadanie? Test, który opublikowaliśmy cztery lata temu („Świat Konsumenta”, nr 7/2003), wykazał, że spośród dziewięciu przebadanych napojów sprzedawanych jako „izotoniczne” tylko Powerade miał właściwą osmolalność.
nie piję ani takich napojów, kawe bardzo żadko... i nie dlatego, że 'nie wierze w czary' (bo to bardziej chemia niż czary) czy , że 'cena mnie przeraża' (bo tam gdzie pracuje Tigery w puszce są po 1.99, więc majątek to nie jest)...tylko dlatego, że poprostu nie potzrebuję i współczuję młodym ludziom, którzy powinni być pełni naturalnej witalności życiowej a zamiast tego muszą wspomagać się czymś takim...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2007-07-30, 19:32
Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne
Nie lubię energy drinków, gdy już takowy znajdzie się przypadkiem w domu to wypiję z niesmakiem. Po wypiciu RedBull'a, jak i również XL'a nie odczułem żadnych pozytywnych, ani negatywnych skutków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum