nie mam konta na naszej-klasie, ale mój brat ma. Mówi, że całkiem fajne, można złapać kontakt z osobami, z którymi dawno się już nie widziano i umówić na jakiegoś browca.. a czy druga fotka.pl? hm no nie wiem, na fotce konto mają dzieci od mojej kuzynki z klasy ( III podstawowa).. Może na naszej-klasie nie zrobi się taka dzieciarnia... pdr
_________________ `Inny dzień, takie samo pomieszczenie. W Witrynach Odbicia Ja się nigdy nie zmienię...`
C 1973 K
Raczej nie widzę powiązań z fotką.pl ... sama jestem zalogowana na naszej-klasie i nie żałuję a nawet sie ciesze, bo odnowiłam przez to kontakty z ludźmi z podstawówki czy gim...
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
ja też jestem na naszej-klasie i bardzo sobie ją chwalę. baa, nawet kilka osób z forum znalazłam nie uważam, żeby nasza klasa miała coś wspólnego z fotką.pl, to nie serwis randkowy.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Jak próbowałem tam wejść to mi się wyświetlił komunikat, że serwery przeciążone.
LO skończyłem niedawno a większość osób z klasy mam na liście kontaktów gg.
Nie mam potrzeby odnawiać kontaktów z kolegami czy koleżankami z podstawówki. Jakbym miał taką potrzebę to bym sobie poradził bez naszej-klasy.
lolinka napisał/a:
Druga fotka.pl sie rodzi
hę?
_________________ Tylko najmądrzejsi i najgłupsi z ludzi nie zmieniają się.
Serwer jest wiecznie przeciążony, bez problemów chodzi tylko w nocy.
Na fotce.pl się nie znam, ale mam swój profil na NK i generalnie całkiem dobrze się bawię, zaglądając od czasu do czasu na tę stronę - dzięki niej na przykład dowiedziałam się wreszcie, co słychać u niektórych z moich koleżanek i kolegów z podstawówki i ogólniaka, z którymi nie miałam kontaktu od dobrych paru lat. Uważam, że to całkiem niegłupi wynalazek.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Wysłany: 2007-12-12, 21:27
Polecający: bierdonka
no no ja osobiście nie twierdze ze to druga fotka , ale doszły mnie słuchy w moich kregach znajomych , ze po prostu zdjęcia które wklejają tam ludzie sa komentowane jak na fotce , czyli coś w stylu " Śliczniusio , bu$$iolee ;** mua" ;] NO i ciekawiło mnie czy tez odczuwacie takie wrażenie ;p
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-12-12, 22:02
ja tez mam konto na NK i nie zaluje z kilkoma osobami odnowilam kontakt fakt faktem ze przeciazony serwer strasznie wkurza ale wystarczy odswiezyc i jest ok. nie wydaje mi sie zeby mialo to jakis zwiazek z fotka.pl. fotka raczej jest serwisem randkowym. chwale sobie nasza-klase i bardzo czesto tam zagladam.
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Ja również mam tam konto i bardzo mi się tam podoba nie licząc kolegi kąmpki który momentam mi przeszkadza ale już co raz rzadziej go widzę na oczy.
Co do porównań z fotką to ja ich nie widzę wcale a wcale bo NK jest 100 razy lepsza od fotki. Bo fotka jest tandetna
Mam konto na naszej-klasie już od dwóch miesięcy. Dzięki tej stronce odświeżyłem kontakt z kilkoma osoba z czego jestem bardzo zadowolony.
Sama strona jest według mnie profesjonalnie wykonana. Nie już takich problemów z serwerami jak kiedyś Przeraża mnie tylko to, że na NK jest pełno profili dzieci co tak naprawdę jeszcze nic skończyły. Trochę to jest głupie bo wykorzystują NK podobnie jak fotkę
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Przeraża mnie tylko to, że na NK jest pełno profili dzieci co tak naprawdę jeszcze nic skończyły. Trochę to jest głupie bo wykorzystują NK podobnie jak fotkę
też to zauważyłeś?? śmieszą mnie tacy ludzie szczególnie laski mają tą tendencję, że dają tam fotki takie... pozowane, jakby się spodziewały znaleźś tam chłopaka, a nie starych znajomych
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum