Co sądzimy o obsłudze w autoryzownaych stacjach serwisowych czego? Lodówek? Pralek? Tosterów? W jakim mieście?
To dość oczywiste, że chodzi o serwis auta.
Ja tam się nie znam ale w ASO na pewno pewniej i bezpieczniej. I drożej. Jak kogoś stać i ma jakiś nowszy drogi samochód to chyba lepiej jeździć do takiego serwisu niż do Warsztatu u Zdzicha W Garażu.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Właśnie też tak myśle tylko że przeczytałem już kilka opinii na innych forach że w aso drogo że nie zawsze dobrze. Mam volvo wiec samochód dobrej klasy do tej pory jeździłem do aso bo gwarancja a teraz już mi się skończyła i nie wiem co dalej. Byłem zasolony z jakości usług i z tego jak byłem tam obsługiwany. A wy do jakich aso jeździcie?
Zastanawiam się czy może ktoś korzystał z tej ich akcji 4+ z tych zniżek. Bo mają coś takiego w aso i zastanawiam się czy się opłaca i czy zostanie wszystko zrobione ok.? No właśnie nie za bardzo mam pana Zdzisia od volvo .
Powiem tak jeśli teraz maja zniżki w volvo i sa sensowne a z tego co wiem to są dość spore to raczej bym się uda do aso. Bo tam przynajmniej wiesz kto i co robi i potem masz wszystko w systemie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum