to przecież oczywiste, że ciuchcia robi "tu to też też"
równocześnie jest to stara prawda na temat języka angielskiego jak ktoś zna to wie o co chodzi heheh (wersja angielska "too to też też")
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
ciuchcia robi:
- tukut, tukut... tukut, tukut.... <== kiedy sunie po torach.
- pyty pyty pyty wu wuuu!! <== kiedy się pomału zatrzymuje (zaiste, to może być również wzór fizyczny: pt=w [słownie: pytywu]
- tsssssssssssssksiiiiii!!! <== kiedy się skrzypliwie zatrzymuje.
Mi się raczej zdaje, że robi: tada tada, tada tada sunąc po torach.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
banalne pytanie, przecież to proste: ciuch! ciuch!
Dla mnie również to było zawsze oczywiste... A przecież we wszystkich bajkach tak też jest
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
_________________ - I wybrałem. Miałem dość lasu i tego przeraźliwego, codziennego wywijania się od śmierci - chciałem żyć. Złożyłem zeznanie. Rozstrzelano ich za zoną w dwa dni potem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum