Zakładam bardzo kreatywny temat, liczę na wiele odpowiedzi, z pozoru poruszana przeze mnie kwestia może się wydać błaha, jednak rozbudza naszą wyobraźnię i aktywizuje naszą wiedzę na temat świata, w którym przyszło nam egzsystować. Pytanie brzmi: jakie odgłosy wydaje ciuchcia? To wcale nie jest proste pytanie, może paść wiele odpowiedzi, liczę na kreatywne rozwiązania.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Już kiedyś dyskutowałyśmy na ten temat, więc tylko przypomne Ci moje zdanie: wg mnie ciuchcia wydaje odgłos brzmiący jak cos pomiędzy "czu czuuu" a "ciu ciuuu" ^^ A mam doświadczenie, bo przez kilka lat bardzo blisko mnie były "czynne tory" ;P
SKM'ka robi jedno wielkie 'tssssssssssssssssssssssssssssssssssss'.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum