Mysle ze zlot bedzie przed wakacjami bo wiadomo ze jak wakacje nadejda to czesc osob bedzie mogla a czesc wyjedzie gdzies. A pod koniec roku szkolnego niby jeszcze nauka sesje itp. ale jak ktos sobie dobrze rozlozy zajecia to ten 1 dzien znajdzie
Zlot orientacyjnie bedzie albo pod koniec maja albo w czerwcu.
Ja niestety nie mogę powiedzieć, że będę na pewno.
Nie wiem, co na moją obecność powie reszta user`ów - w końcu jestem tu nowy.
No i muszę przyznać że ten rok jest tak zakręcony i upchany obowiązkami, że może mi jakaś pilna sprawa akurat w ten dzień wypaść...
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Mówie wam, zlot to niezła sprawa. Kiedys pisałem, w sumie dalej pisze, na forum Manchester United, kiedys sie spotkalismy w klilka osób w Cieszynie, my kibice, naprawde niezła sprawa poznac kogos z kim pisze sie tylko na forum. Ja jestem na forum dopiero od dzis, w sumie mógłbym wpaść na zlot -> Katowice niezła opcja. Jakby miało cos wypalic to tez moge wpaść
_________________ "... One Love, One Club .. MANCHESTER UNITED !!! ..."
No tak juz jest w miare cieplutko to chyba mozna cos o tym pomyslec.
Co do miejsca to tak jak bylo mowione Katowice, ew. Kraków.
Co do daty, to tu juz gorzej bo w sumie maj to mam cały zajęty (juwenalia), niemal kazdy weekend + przygotowania do sesji. Proponował bym czerwiec - początek czerwca powiedzmy 3 lub 4 czerwca (sobota lub niedziela) co Wy na takie coś ? To tak nadal jeszcze luzna propozycja.
Wysłany: 2006-05-08, 15:20
Polecający: baba jaga ;P
ze mna jak z dzieckiem ;PP mowisz i masz ;P ale fakt sesja ;/ bede na uczelni i sie dowiem kiedy dokladnie mam jaki egzamin i zaliczenie i pozniej sie bede probowala dostosowac ;DD
Jakby było co do daty coś pewnego to ja się łapie napewno tylko tak troche wcześniej ze 2 tygodnie musialbym wiedziec co by sobie wolny czas zarezerwować.
jak dla mnie wchodzi w grę tylko niedziela. którakolwiek, ale niedziela.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
No jak bede mogła (znaczy sie pogodze to z iloscia nauki) to bede obojetnie czy to sobota czy niedziele ale odpowiedz dam dopiero dzien przed bo czasami wyskakuja mi afkultety nie spodziewanie wiec u mnie do ostatniej chwili nic nie wiadomo a z checia bym wpadła i waz poznała !!!!!!!!!!!!!!!!(normalnie musiałąm da c tyle "!")
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Chlipa
Mnie pasuje jedynie weekend po Bożym Ciele, w dodatku najlepiej Kraków ^^" Albo dopiero wakacje... w ogóle, raczej nie spodziewać się Krecika... u.u Ciężki jest los spłukanego kreta...
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum