Wysłany: 2006-05-14, 20:47
Polecający: to ktoś, kto poleca
Ja jestem jedną z niewielu osob, która głosuje z Krakowem i prktycznie napewno się pojaiwe, jak zlocik będzie w Kraku, ale Katowice... Hmmm... To już niezbyt, musiałbym coś pokminić...
_________________ Impossible is nothing, free your mind and trust your skills than... RUN!!
Le Parkour, it`s not a crime, it`s a way of life.
Wysłany: 2006-05-14, 20:49
Polecający: link w topliście oglądanej w celu... bezcelu
z resztą oficjalne spotkanie mogłoby być w ktc, a ci, którzy mogą tylko w kaku też by się mogli spotkać, myśle, że z 10 osób do kraka by się uzbierało ;]
_________________ "Ktokolwiek mówi, że się śmierci nie lęka kłamie"
Wysłany: 2006-05-14, 21:00
Polecający: to ktoś, kto poleca
Nie głupi pomysłz dwoma zlotami... Ja jestem za, ale z tego co tam widziałem w tym temacie, to nie wiem, czy 10 osób będzie, a z resztą, to PosZczElona i inni najbardziej aktywni użytkownicy raczej będą w Katowicach (nie znaczy to, że dyskryminuje niepiszących, bo sam niedawno dołączyłem)...
_________________ Impossible is nothing, free your mind and trust your skills than... RUN!!
Le Parkour, it`s not a crime, it`s a way of life.
Mnie, jak już, bardziej odpowiadają Katołajs.
A 2 zolty złym pomysłem nie są. Ale czemu tak blisko siebie?
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Jak dla mnie pomysł z 2 zlotami w miastach co by nie mowić o rzut kamieniem nie jest za dobry, przeciez zamiast 2 zlotow mozecie sie w miescie ktorym nie bedzie zlotu zebrac i jak sie boicie wspolnie pojechac - przeciez to cos ok. 1h drogi PKP. Bilet chyba cos z 7zl - az taki majatek chyba nie jest
Ja jeszcze kilka dni pomysle i jakas decyzje podejmiemy zarowno o terminie jak i o miejscu
Wysłany: 2006-05-15, 10:40
Polecający: baba jaga ;P
A ja z Krakowa jestem np ;> i bede jechac na zlocik do Kato ;P z reszta i tak bede jechac do Kato .. nie wazne.. w kazdym razie moge komus za goryla zrobic ;> porozmawiac z rodzicami czy co tam trzeba ;PP ]:-> do Kato nie jest daleko i fajnie sie jedzie 1,5h bilet okolo 10 zl ;>
To juz mysle ze mozemy konkretniej porozmawiac o zlocie... co powiedzie na 3 albo 4 czerwiec (sobota lub niedziela). No i trzeba bylo by sie zdecydowac czy w krakowie czy w katowicach.
Wysłany: 2006-05-25, 17:02
Polecający: baba jaga ;P
u mnie 3 i 4 odpada bede wtedy gdzies w okolicy jaworzna i trzebini czy jakos tak ... wczesniejsze zobowiazania wiec na mnie w tym terminie nie ma co liczyc ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum