nie lubie swiat bo sa smutne... atmosfera w domu jest do bani i tylko nasila sie uczucie samotnosci i braku rodziny ktory na codzien nie jest tak mocno odczuwalny...
jak dla mnie swieta mogly by miec tylko charakter religijny , duchowy.. pojsc do kosciola porozmawiac z kim trzeba i tyle.. wole do pracy chodzic zawsze przed swietami biore wiecej godzin... pewnie jak zaloze wlasna rodzine i ona bedzie taka jak byc powinna to bede lubila swieta...
a poki co majowka i mozna sie obijac
_________________ milosci, nadzieji naladuj w kieszenie i chleb... potem idz gdzie chcesz...
Lubie swieta z jednego powodu: jest wolne od szkoly i nie musze spotykac osob za ktorymi nie przepadam. Dla mnie swieta nic specjalnego nie znacza, sa i tyle.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Lubię święta, ponieważ jest wesoła atmosfera, pichci się ciasta, można się napić nalewki dziadka, a przede wszystkim można się pośmiać z całą i z całej rodzinki
Jeżeli chodzi o to, co najbardziej mnie denerwuje to przede wszystkim markety - a raczej klienci, którzy rzucają się na wszystkie promocyjne produkty - omijam takowe miejsca, jak tylko mogę, w końcu nawet babcie dostają w takowym sklepie takiego powera, że niejedną osobę mogą rozjechać wózkiem , a potem doprawić laską, no i bezsennsowne reklamy świąteczne miesiąc, a nawet półtora miesiąca wcześniej - totalna bzdura
Zombwbij napisał/a:
bałagan mam niesamowity nieraz (a to lubię ). IMO tam, gdzie jest życie, jest i nieporządek,
w końcu "Chaos zawsze wygrywa z porządkiem bo jest lepiej zorganizowany"
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Wysłany: 2007-08-02, 08:15
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Lubie świeta ale dlatego ze jest wolne od szkoly A tak to nie ... Kiedys czekalam na Boże Narodzenie i Wielkanoc ale teraz sie to zmieniło ... Nawet nie chce mi sie ubierac choinki , na stole co roku te same potrawy ktore moge zrobic sobie w kazdej chwili .
Ale Lubię rowniez świeta spod daty 13 lutego , 18 wrzesnia , 30 listopada , 4 lipca oraz 7 listopada i 26 lipca
Lubię luźne święta, z którymi nie są związane jakieś wielkie obowiązki - które bardziej męczą niż dzień normalny. Oprócz Bożego Narodzenia, kiedy jest ponad tydzień wolnego i ze wszystkim można sobie poradzić, a potem odpocząć.
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Wysłany: 2008-10-30, 16:18
mmmmm... Ja kocham święta a szczególnie boże narodzenie... wogole grudzien jest extra ;P 24 wigilia 24 moje urodzinki 31 Sylwek... A tak poza tym to w boże narodzenie jest taka fajna atmosfera... za oknem snieg pruszy w domku choinka.... no i wogole fajnie tak chociaz raz w roku całą rodzinką sobie porozmawiac
Zależy jakie Święta, bo jeżeli takie co trzeba jeździć do rodziny, siedzieć przy stole to nie lubię już od pół roku będzie, powód jest jeden, rodzina mi się rozpadła. A jeżeli chodzi o takie Święto jak np. dzień niepodległości, kiedy nie trzeba jeździć do rodziny to lubię, bo w niczym mi to święto nie przeszkadza.
Ja to przede wszystkim kocham święta Bożego Narodzenia:) czemu? nie wiem to chyba ta atmosfera: śnieg, choinka, prezenty, rodzina, dobre jedzonko no i oczywiście dlatego ze jest wolne Wielkanoc tez może być chociaż nigdy mi się chce iść święcić tego koszyczka
_________________ Whatever You Say I Am, That's What I'm Not
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum