Nigdy nie byłem dobry w wymyślaniu nicków i już dawno temu na innym forum chciałem się zarejestrować. W szkole była mitologia grecka, a ta postać mitologiczna całkiem nieźle do mnie pasuje.
Problem tylko w tym, że czasem nick zajęty. Może dlatego, że jest też nazwą dość kiepskiej kapeli z Finlandii i wielu się na nią rejestruje. Stąd są te "_" w "_charon_" na last.fm.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
cosmo - tak na mnie mówi rodzina, bo jak byłam mała to nie jadłam (tak myśleli) a rosłam, a 7 - no niby szczęśliwa liczba. A poza tym łatwo mi jest zapamiętać ten nick
Wysłany: 2008-02-22, 15:46
Polecający: Dzięki mojej kobiecej intuicji...
Mój nick to moje imię a 157 to moje ulubione liczby
proste...
_________________ Poszukuję piosenki.Jest ona z serialu Zbuntowani gdzie taka dziewczyna robi striptiz. Tu macie link http://pl.youtube.com/watch?v=pERh2KFWgWE to jest 1:10 minuta filmiku.Jeśli ktoś zna tytuł to proszę napisać na gg 12381404
Mój to skrócona wersja "konformistycznego komunisty, który poszedł w komerchę". Jedno konformistycznego sobie darowałem, bo trzy "k" źle mi się kojarzy.
_________________ Samotność, prawdziwa samotność bez złudzeń, to stan poprzedzający obłęd lub samobójstwo.
Wiozłem kiedyś znajomego w jedno miejsce, a byliśmy mocno spóźnieni. Usłyszałem to w ramach streszczania naszej podróży, komuś znajomemu.
Później jeszcze parę razy słyszałem to, gdy prowadziłem (w przeciągu pół roku z 8 razy od kilku różnych osób), a stary nick mi się znudził, więc postanowiłem rejestrować się pod takim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum