Rah jest nie tylko nickiem używanym na tym forum ale także, jak już pisałem w powitaniu, przydomkiem który jest ze mną od dziecka i wziął się od nazwiska.
_________________ Monstrualny krach Rah nieprzewidywalny....
Będę miał co chcę, nową szansą na to nowy dzień..
Cotopaxi jest czynnym wulkanem, jednym z najwyższych na świecie (5897 m n.p.m.). Należy do stratowulkanów i charakteryzuje go niemal idealnie stożkowaty kształt. Leży w paśmie Kordyliery Środkowe w Andach, w północnej części Ekwadoru, na południowy wschód od stolicy kraju Quito. Jest drugim co do wysokości szczytem tego kraju. Granica wiecznego śniegu znajduje się na wysokości około 4750 m n.p.m.
a do tego ma smieszna nazwe
_________________ yeah, I do like open windows
!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!
Mój nick to poprostu Tibijskie zaklęcie "Exiva" (Avixe) dałem tylko inną końcówkę Fajnie to brzmi ;p Tylko plx nie spamujcie że Tibia to shit itp bo juz tym <wymiotuję>
Wysłany: 2008-03-13, 22:42
Polecający: Frasunek to ja.
Jak ktoś jest na bieżąco z dobrą undergroundową muzą to "oniemca" powinien kojarzyć. Z ignorantami nie mam o czym rozmawiać.
_________________ Nie będę już korzystał z tego konta, możecie je zbanować. Ogólnie mam depresję, a świadomość jak ludzie mogą być głupi nie poprawia mi humoru, więc przez jakiś czas nie będę tu zakładał konta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum