Wysłany: 2008-03-26, 19:15
Polecający: wujek Google
Not4You wzięło sie stad, ze raz sobie siedziałem przed kompem i leżała kartka na biurku na niej pisze "Nie jestem dla Ciebie" (nie moja kartka, rodzinka lubi wiersze pisać to sobie piszą na czym mogą jak im coś podleci do głowy) i przetłumaczyłem na Angielski (język)
a zamiast for dałem 4, żeby było krócej i tak powstało Not4You.
_________________ Słowa to tylko pustka niesiona przez wiatr.
Hustler- to przydomek ściśle związany z moimi zamiłowaniami, środowiskiem, charakterem i przeszłością... Czym się taki Hustler zajmuje(mam na myśli takiego przykładowego)? Najczęściej handluje narkotykami, jest alfonsem, złodziejem itd. czyli taki typ spod ciemnej gwiazdy. Zna się na broni, kobietach, motoryzacji czyli na sprawach zarezerwowanych dla mężczyzn. Dba o wygląd, oraz o swoją reputację. Często ma problemy z policją i tyle samo wrogów co przyjaciół. Niektóre z tych cech pasują do mnie i dlatego Hustler...
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
Hej, czuję się zaszcycona, że podałeś za przykład mój nick
No cóż, u mnie akurat sprawa jest prosta. Nazywam się Lena, a ponieważ "Lena" było zajęte, to zamiast "a" dałam "a" w zawijaskach czyli tzw "@". I stąd wyszło len@
_________________ Żyj godnie. Żyj tak, żebyś potem nie musiał się chować przed samym sobą
czuję się zaszcycona, że podałeś za przykład mój nick
Kolejna
W świecie wirtualnym funkcjonuję, zwąc się w ten sposób, już od paru dobrych lat, w realu również reaguję, więc nie widziałam potrzeby, by się wyłamywać. Zresztą sam nick powstał spontanicznie w realu właśnie. Jego zasadnicza zaleta jest taka, że nie będę się musiała gimnastykować, jeśli zapragnę zostać czarnym charakterem i występować pod nickiem czytanym od tyłu ;p
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Dlaczego Dzola...?
Nie pochodzi od mojego imienia Bo mam na imię Natalia ale jestem fanką takiej Joli i zawsze podpisuję się Dzola jakoś tak i wszyscy mi tak mówią w moim mieście jestem Jolanta dla wszystkich mimo że nazywam się inaczej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum