krychu, bo tak mi zaczął jeden mój kumpel mówić i mi się spodobało.
ras doszło kiedy zacząłem się interesować kulturą rasta.
(jak jeszcze nie miałem dreadów, tylko nosiłem kitkę, to mi mówili jeszcze lopez, bo wyglądałem jak argentyński mafiozo. )
_________________ dokąd tak biegniesz?
przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz.
wyciągnij rękę,
może wreszcie dosięgniesz tego co naprawdę ważne jest.
BTW Ja rozumiem że tradycja , ale może się dowiemy czemu krzak?
no jak ze by mialo byc wbrew tradycji. chociaz to zadna tajemnica.
krzak z przypadku. ksywka z wojska. mielismy jakies zajecia w terenie, musielismy sie zamaskowac i od tamtej pory przyzwyczailem sie do tego, ze wlasmie tak wszycy do mnie mowia. po roku nazywania sie "krzak" polubilem ta ksywe na tyle ze juz czesto sam jej uzywam. jest krotka, prosta, moze malo orginalna ale i nie az tak standardowa, szybko sie kojazy i jest latwa do zapamietania. dlatego krzak.
lolinka, ja myslalem ze to imie jakiejs Twojej ulubionej lalki z dziecinstwa. jakos tak mi sie to kojarzy
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
mieczyslawa -
uwielbiam z moją kumpelą kabaret Ani Mru Mru. W ich skeczu o otwarciu supermarketu, jest "Halo halo, Mietku" Kumpela tak do mnie mowi wśród ludzi, zeby mi onciachu narobić
Dayrin Night....
Ni to Dzien (Day) ni to noc (Night). Jestem osoba ktora jest przeciwienstwem sama w sobie. Stad dzien i noc...
A to -rin , to dlatego, ze mialo byc Ring, ale zle by sie czytalo
Dayring kojarzy mi sie ze wschodem slonca...
A razem laczac wyszedl mi nick, ktory brzmi RPGowo (przynajmniej tak mi sie wydaje), czyli tak jak lubie
_________________ PRAWIE zawsze są wyjątki - pamiętajcie ; )
Pomysł na mój nick nie jest oryginalny - to po prostu moje przezwisko.
Nie wszyscy tak do mnie mówią, ale w necie zawsze jestem pod tym nickiem (są oczywiście małe wyjątki jak zawsze ;p)
moj nich to połaczenie mojego imienia i poczatku daty urodzin. moze jest to mało oryginalny pomysł ale przynajmniej zawsze moge go uzyc. uzywam go w wielu miejscach ale nie wszedzie. moge zdradzic ze na ogame mam nick "besciak". Tez malo oryginalne ale nie wiedzialem co wymyslic a to mi przyszlo tak jakos do glowy
Kiedyś weszłam z BlackRose na taką strone gdzie wpisuje się swoje imie i np wyskakuje ci jak masz na imie po elficku czy po krasnoludzku. A ja mam Dominika czyli po czarodziejsku (czy jakoś tam) jest aiwendil.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum