marceli255, na imię mam marek i przez dłuższy czas nie miałem żadnej ksywki aż ktoś kiedyś wypalił "marceli" i tak już zostało drugi człon to już czysty przypadek:)
mnie zmuszono ; P kiedyś, żebym założyła sobie konto na pewnej stronie. wcześniej używałam nicka śmiesznego z cyferkami i w ogóle takiego bleh, więc postanowiłam wymyśleć coś nowego. a że akurat byłam w trakcie czytania Plotkary i główna bohaterka Blair była taką fajną wredną biczą to postanowiłam, że zapożyczę jej imię do nicka. no i tak się przyjęło, że teraz dla znajomych jestem Bler. miss, bo panna.
w sumie to w różnych miejscach różne mam nicki, ale od tych kilku lat "blair" jest stałą miejscą mojego podpisu. tutaj, poza pocztą, w sumie 1szy raz jestem jako missblair ^^.
kanarinho18 wzięłó sie z przeszłosci. Pewnego dnia mojej niesamowitej i pełnej przygód młodości nawiedzili mnie we śnie kosmici i nadali mi nowy przydomek _ kanarinho. A 18 to wiek
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Wysłany: 2008-07-04, 12:53
Miggy - po prostu dlatego, że wszyscy tak na mnie mówią. We Wrocławiu przynajmniej, na śląsku [bo tam kiedyś mieszkałam] byłam nazywana Indianerką. Dlaczego Miggy? Kiedyś miałam fazę na Bowiego, a jedno z Jego alter-ego to Ziggy. Więc zaczęłam nawijać o Nim i tak dalej. I Iza [moja przyjaciółka] chciała powiedzieć do mnie 'Oj, Ziggy', ale zamiast Ziggy wyszło jej Miggy.
No i tak zostało.
MaijaLena, bo mam na imię Magdalena, a kiedyś miałam fazę na punkcie Finlandii, a u nich jest takie imię Chyba byłam zazdrosna i też takie chciałam mieć.
_________________ Bo życie to nie bajka, nie głaszcze cię po jajkach.
_________________ Śmierci się nie lękam,
Chociaż mówią,że trzeba.
Nie ma dla mnie Boga,
Nie ma dla mnie Nieba.
Piekło jest na Ziemi.
Co noc,
I codziennie.
Gwiazdy nic nie widzą,
Świecą coraz ciemniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum