Wysłany: 2008-08-07, 13:33 Re: Skąd wziął się pomysł na wasz nick?
krzak napisał/a:
Zacząłem się zastanawiać nad waszymi nickami. Dlaczego Gość, a nie jakoś inaczej? Skłąd pomysł aby waśnie tak tutaj się nazwać? Był to przypadek czy coś nad czym sie zastanawialiście?
// poprawiłem temat, wiesz co, o godzinie 12 żeby już nie trafiać w klawisze / fazi ale mozna bylo domyslec sie o co chodzi?
Ciekawe pytanie, ale ja w SB na nie już odpowiedziałam
Właściwie na moim poprzednim forum miałam bardzo fajny nick, nad którym dużo myślałam i był mi naprawdę bliski. Ten, którego używam tutaj to nic specjalnego.
black- "czarna" była moja dusza
C. - bo K - czyli Kasia głupio by wyglądało w zestawieniu z "black"
Wysłany: 2008-09-18, 22:03
ja jakoś rejestrowalam się dawno dawno na moim pierwszym forum i akurat czytałam Dostojewskiego, którego pokochałam za to, że jak ja pokochał to słowo {a przynajmniej tłumacz } i przyjęło się. Teraz wszysty mówią na mnie fantasmagoria/fantas/fanta tylko rodzina mówi mi po imieniu
w sumie razcej była to decyzja przypadkowa z braku laku poszukałam pierwszego pięknego słowa, które w danej chwili kochałam i znalazłam ;D
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Ofca? Od moich gęstych i mega kręconych włosów..Nick ten mam od dziecka,a to "F" to żeby oryginalniej było,bo w liceum trafiły się 2 owce,ale ta druga akurat od nazwiska miała ten nick. Czasem też funkcjonowały ksywy: OwcaOn albo OwcaOna(wymawiane tak jednym ciągiem ).Kto nie wierzy,że miałem przed zdredowaniem wełne oto dowód:
PS.Przede mną studia.. Jestem ciekaw czy przyjmie się Ofca,czy może Mop? czas pokaże
Wysłany: 2008-09-26, 22:45 Re: Skąd wziął się pomysł na wasz nick?
[quote="krzak"]Zacząłem się zastanawiać nad waszymi nickami. Dlaczego Gość, a nie jakoś inaczej? Skłąd pomysł aby waśnie tak tutaj się nazwać? Był to przypadek czy coś nad czym sie zastanawialiście?
Niestety brak tu glebszej filozofii, chociaz moze i tak by sie dalo cos wymyslec:P
edita -> od imienia.. a moze trzeba bylo bardziej sie postarac i wymyslec cos ciekawszego..
Wysłany: 2008-10-30, 16:55
Jak to mówią mam "miszczoski nick"(nie mylić z mistrzowski) A z kąd się wziął?? Heh od 2 Angielskich słow "die" i "noobs" co oznacza "Gińcie Nooby"... grałem kiedyś w taką napierdzielanke jaką jest GTA VC. przez neta no i z tąd ze mi akurat pasowało do gry to na tyle...
Wysłany: 2008-10-30, 17:08 Re: Skąd wziął się pomysł na wasz nick?
krzak napisał/a:
Zacząłem się zastanawiać nad waszymi nickami. Dlaczego Gość, a nie jakoś inaczej? Skłąd pomysł aby waśnie tak tutaj się nazwać? Był to przypadek czy coś nad czym sie zastanawialiście?
// poprawiłem temat, wiesz co, o godzinie 12 żeby już nie trafiać w klawisze / fazi ale mozna bylo domyslec sie o co chodzi?
Dlaczego solitary? Bo kiedyś jakiś długi czas temu czułam się właśnie jak solitary, czułam się samotna, całymi dniami siedziałam sama w domu, praktycznie nic nie robiąc, nie miałam się do kogo odezwać i zalogowałam się na pewnym forum i dałam sobie taki nick, i jak się tu logowałam nie miałam pomysłu i napisałam taki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum