Gram w pewną grę o wampirach i tak przeszukując storny o demonach i wampirach wpadłam na Estrie - Hebrajski wampir zawsze będący kobietą, niezmiennie przyjmujący postać, wampirzą. Estrie jest niematerialnym złym duchem, który przyjmuje formę z ciała i krwi i żyje wśród ludzi, by zaspokoić swój głód dotyczący krwi. Jej ulubionym łupem są dzieci. Zazwyczaj powstaje z człowieka, który nie miał odpowiedniego pochówku podczas pogrzebu.
i tak mi jakoś ten nick do głowy przypadł
Ale ogólnie jestem nie groźna
Hmn.. mój nick?? Byłam na pewnej Dżampresce z chłopakiem... Oczywiście On strasznie się najarał.. (na naszych imprach to Norma)!! Cwelował i nawet próbował tańczyć Breka> Ale najgorsze że zaczął oszoszo mówić na mnie Rebaten.. I już tak się przyjeło.. Od "tamtąd" wszyscy tak na mnie mówią.. Oszpecili mnie.. I zostałam jush na zawsze Rebaten!!
_________________ Ga&Bi Rebaten Latin Lady
..wyobrazcie sobie te cisze, gdyby ludzie mowili tylko to co wiedza..
Powód do dumy?? He he.. to zalezy w jakim otoczeniu się wychowałaś.. Wierz mi.. w moim środowisku szarych blokowisk i infantygalnej chomiczówce palenie gandzi to nic nadzwyczajnego... Ale tak sobie teraz myśle.... Rebaten to wcale nie jest taka zła Qsywka.. tylko kojarząca się z jakimś Medykiem albo innym Ścierwem.. buuuuu
Imponowało..no nieźle!! Wiem, co sobie teraz o mnie myślisz.. ale możesz wierzyc lub nie.. gdybym mogła sobie wybrac wymarzony dom to wyrwałabym się z tej nedzy, bryndzy i ubustwa..
A tak przy okazji "Estrie" <--ładnie brzmienie!!
Czytając Twoje posty wnioskuję że nie głupia z Ciebie dziewczyna... tylko lekko zagubiona a jak sobie pościelisz tak się wyśpisz... To co robią inni nie znaczy że ty też tak robić musisz.
To co robią inni nie znaczy że ty też tak robić musisz.
Kiedy jestes ze swoją Ekipą, nie myślisz nad tym, czy chcesz to robić czy nie.. Nie rozkminasz się nad tym, tylko robisz to bo zginiesz.. Bez Qmpli i dodatkowo możliwości spełniania Aspiracji zginiesz w tłumie.. Odwieczne prawo Ulicy!!
Hm... skąd wzią się pomysł na mój nick? Czytałam pamiętnik narkomanki... a tam był narkoman o pseudonimie "Alfa" i jakoś tak mi przypadło do gustu... a pozatym "Alfa" to początek... początek ale czego?
_________________ Nie bierz życia na serio, bo i tak nie wyjdziesz z tego żywy....
HeadShot - Kiedys duuzo gralem w Unreal Tournament, plansza CTF-Face i snajperka na dachu wieży ... reszty chyba nie musze mowic ...
Drugie znaczenie dorobilem wstecznie, ale to tylko wtajemniczeni znaja
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum