Skad Garson?? Sczeże mówiąc sam sie zastanawiam... Ktoś kiedyś tak zaczą do mnie mówić i tak zostało... kto to był... nie pamiętam... być może to jeden taki nauczyciel od histori, on mówił do ludzi po nazwisku (cham) a u mnie w klasie trzech Szewczyków jest wiec trzeba było jakoś odrużniać. Na drugiego szewczyka mówił ,,Karmell" a na trzeciego poprostu Szewczyk...
_________________ Wszystko wydaje się takie samo, a jednak inne jest wszystko
Ezaris? Długo gram w gry RPG ale nie komputerowe tylko Ogrywane przez osoby, kto wie to wie kto nie to nie.. nieważne. Bardzo lubie grać Elem, a Ezaris ma elfickie brzmienie bardzo łagodne, aczkolwiek, że czasami mam ostry charakter to 'r' działa tak jak działać ma
Czyli Nick jest odzwierciedleniem mnie., Łagodny z charakterkiem
Pierwsze kolega palnął do mnie Bongo - moim nickiem stało się to słowo , potem zbanowali mnie w pewnej grze, więc szybko wymyśliłem swoją ksywkę, aby znów wrócić na serwer i wyszło DeejV, gdy kumple to zobaczyli zaczęli mnie przezywać DejViD
_________________ -- nieoceniaj nikogo dopuki nie poznasz--
--oO--
Nick jest imieniem jednej z książkowych postaci, która bardzo przypadła mi do gustu i która ma charrrakterek podobny do mojego. Posługuję się nim tylko w internecie, bo znajomi mówią do mnie po prostu po imieniu, choć oczywiście wymyślają najróżniejsze wariacje na jego temat
mój nick to po prostu tytuł utworu, ale nie jest to jakaś specjalna piosenka.
Powiem tak, w momencie, gdy się rejestrowałam słuchałam właśnie tego i tyle na ten temat ;>
Wysłany: 2007-08-02, 12:53
Polecający: Google =D
Beatrix21 ? 21-to wiadomo mój wiek. Natomiast pierwszy człon mojego nick'a "ściągnęłam" od koleżanki która kiedyś używała go na fotce ( ale bez obaw , juz nie używa)
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Wysłany: 2007-08-02, 17:10
Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne
Mój obecny nick - po prostu nazwa wirtualnej postaci z gry, w którą kiedyś lubiłem grać - Warcraft 3: Reign of chaos. Dlaczego akurat ta postać? Ponieważ fajnie się wymawia i pisze jej imię.
Hmmm... dlaczego Metalli-Dziecko?
Jakoś się nad tym nie zastanawiałam, tak jakoś wyszło....
Po prostu bardzo lubię muzykę metalową i zachowuję się czasami jak dziecko jakoś tak spodobało mi się to połączenie
_________________ "Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum