Wysłany: 2007-03-04, 12:38 Skąd wziął się pomysł na wasz nick?
Zacząłem się zastanawiać nad waszymi nickami. Dlaczego Gość, a nie jakoś inaczej? Skłąd pomysł aby waśnie tak tutaj się nazwać? Był to przypadek czy coś nad czym sie zastanawialiście?
// poprawiłem temat, wiesz co, o godzinie 12 żeby już nie trafiać w klawisze / fazi ale mozna bylo domyslec sie o co chodzi?
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Wysłany: 2007-03-04, 12:54
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
krzak napisał/a:
dlaczego Zombwbij
Czuję się wyróżniony...
krzak napisał/a:
Skład pomyśl, aby waśnie tak tutaj się nazwać?
Nazywam się tak w całym świecie komputerowym, że się tak wyrażę.
Dawno temu wyłowiłem to z pewnej historyjki. Poza tym jest na tyle rzadko spotykany, że trudno mnie pomylić z kimś innym.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Za moim nickiem nie kryje się nic wielkiego. Po prostu kiedyś jedna nauczycielka zaczęła mnie nazywać "fazerek" (pieron wie skąd to wytrzasnęła), i potem się zdrobniło.
Nie było czasem takiego tematu?
był napewno ale nie moge znalesc
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2007-03-04, 19:42
Justinah od imienia pochodzi a czemu akurat taka forma to nie wiem jakos tak wyszło alez żadnego pomysła niebyło poprostu szybka rejestracjia i wszystko
MariJah
z Woodstocku. bo pewnych dwóch panów Jarków, zobaczywszy mnie w arafacie założonej na głowę, uznało, ze muszę mieć jakąś dobrą ksywkę. najpierw była matka Teresa z kalkuty, ale było za długie. potem ktoś wpadł na MariJah (czytane tak samo, tylko bez h, ale pisane tak. ) generalnie mi się spodobało i zostało tak już w wielu miejscach w internecie.
_________________ bo z karuzeli bliżej nam do gwiazd. chłopaku.
EwelQa- od imienia wcześniej się posługiwałam staroegipskimi imionami, ale na każdej stronce miałam inny nick i na dodatek nikt sie tak do mnie nie zwracał w realu... Od dłuższego czasu się posługuję "EwelQą" co jest zmodernizowaniem "Ewelki"
Wysłany: 2007-03-05, 13:20
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Powody:
1. Skrocone imie: Norbert
2. "Hobbit, czyli tam i z powrotem", Nori byl jeden z krasnoludow ochraniajacych (oni go ochraniali? nie pamietam juz) Bilba
3. Czytane od tylu - moja subkultura
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
jendrek9 od imienia ( 9 - trzeba bylo jakis znak dopsiac na o2.pl 7lat zeby e-maila miec bo zajety byl:D )
best99 - znajo_Omi wymyslili bo twierdza za "jestem the best na 99%" ^.^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum