Wszystko przez hasła którymi operowałam nic ambitnego nie potrafili mi wymyślić
Dj
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Wysłany: 2006-09-23, 07:59
Polecający: dzięki sobie
Mój znajomy ma przezwisko Kastet
Cyklop?
Wysłany: 2006-09-23, 21:04
Polecający: Leopold Butters Stotch
Wyglądam sobie raz przez okno a tam jakaś grupka małych dzieci bawi się w chowanego. Koleś nagle się wydziera: 1,2,3 MIĘSO! Oł szit, ksywa nie stej ziemi.
_________________ Death be not proud, though some have called thee
Mighty and dreadfull, for, thou art not so
John Donne
Oh-Bama! You came, and you gave, without taking, but I send you away, Oh-Bama...
Wysłany: 2006-10-01, 13:54
Polecający: Dzięki sobie :)
Niektórzy uważają za śmieszny pseudonim mój własny czyli drunk, dlatego że po angielsku oznacza to pijaną osobę lub pijaka
A najciekawszym pseudonimem z jakim się spotkałem był Trampek Jezusa
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum