• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-02, 08:27   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

Ja tez wchodze bo lubie , tylko denerwuje mnie jak sie wolno ładuje a łacze mam dosc szybkie :) Ale da sie przyzwyczaic :) Fajne forum , chce sie wchodzic i siedziec na nim

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

M Scofield  

Wysłany: 2007-08-02, 10:03   
   Polecający: www.google.pl

Jest to dla mnie pewnego rodzaju rozrywka :) Mam chwile wolnego czasu, wlacze komputer i zobacze co inni maja do powiedzenia na rozne tematy i sam dodam swoje zdanie :) Naprawde super sprawa :D

"Idąc do przodu, patrz, czy nie postawiasz śladów, po których ktoś może Cię znaleść." - pozdro smooky_eyes

Beatrix21  

Wysłany: 2007-08-02, 12:46   
   Polecający: Google =D

Forum to doskonały "zabijacz" nudy :hyhy: Bradzo lubię tu przebywać, czytać wypowiedzi innych forumowiczów i właczać się do dyskusji na tematy które są dla mnie interesujące.. Moim zdaniem forum to świetna sprawa :rotfl:

kaskajolka  

Wysłany: 2007-08-02, 13:35   

Nudziło mi się, weszłam i zostałam. Najlepsze forum- fajni ludzie, ciekawe tematy, dużo poczucia humoru (chociaż "spięcia" też są)....no i moja ortografia się polepszyła <lol>

Illidan  

Wysłany: 2007-08-02, 17:15   
   Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne

To forum dla mnie jest formą zabijania czasu, jak się witałem to napisałem, że dołączam, bo nie mam co robić w necie, ale zawsze jestem ciekawy waszego zdania na różne tematy. Lecz nie denerwuje mnie, gdy coś się nie wyświetla, bo jeszcze nie zdążyłem się aż tak od niego uzależnić (jeszcze :oczami: ). Każda rozrywka jakoś wpływa nasze na życie i do czegoś ciągnie, więc czemu forum miałoby tego nie robić :) .
....
Whatever...

Colorblind  

Wysłany: 2008-08-23, 17:11   

Mój stosunek do tego forum? Hmm, na pierwszym miejscu muszę zaznaczyć, że nf dostarcza mi naprawdę niezłej zabawy, rozśmiesza do łez, podczas czytania niektórych wypowiedzi, zwłaszcza gdy są prowadzone jakieś dyskusje <tak, tak, nawet do takowych dochodzi na forum dyskusyjnym> i jeden z dyskutantów wyskakuje ni z gruszki, ni z pietruszki z jakąś przegenialną, prześmieszną analizą przeciwnika, i właśnie w taki oto sposób można się dowiedzieć wiele o sobie. Chociaż jestem zwolenniczką tego, że ważna jest ta wymiana myśli, zdań, opinii, ich omówienie, skonfrontowanie ;] Szkoda tylko, że niektóre myśli nie są nawet na temat, nie są sensowne, nie są konstruktywnymi argumentami.

Kolejną ważną kwestią jest to, że dzięki nf poznałam naprawdę genialnych ludzi ;***, świrów, którzy nie bali się spotkać poza firewallem, i co najważniejsze dalej zapraszają do siebie, przyjmują w gościnę, odwiedzają itp. - to jest po prostu genialne ;] więc to forum dało i ciągle daje możliwość rozwijania więzi międzyludzkich, zsiostrzenie, zbracenie. ;] i dlatego lubię na nim przebywać <3

'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!'
wszystko gra

bro  

Wysłany: 2008-08-23, 17:14   

Colorblind napisał/a:
więc to forum dało i ciągle daje możliwość rozwijania więzi międzyludzkich, zsiostrzenie, zbracenie. ;]
O tu muszę się zgodzić, nigdy nie myślałem, że uda mi się poznać przez forum ludzi z mojego osiedla, z którymi odwiedzamy się czasami. ^^

Colorblind  

Wysłany: 2008-08-23, 17:19   

bro napisał/a:
że uda mi się poznać przez forum ludzi z mojego osiedla, z którymi odwiedzamy się czasami. ^^
no bo tak to właśnie w życiu jest, tak blisko siebie mieszkaliśmy i nawet nie zdawaliśmy sobie z tego sprawy!! Ale dzięki nf to wszystko na szczęście się zmieniło ;] chwała mu za to!

'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!'
wszystko gra

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-08-23, 17:38   

Forum nasze jest mi bliskie sercu bo można na nim ostro spamować a moderatorzy przymykają oko i wcale nie usuwają postów. I mamy cudownego admina, który bez przerwy nas dogląda i miłych userów, którzy wogle nie są zlośliwi. Normalnie bajka.

Tró

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-08-23, 18:05   

Kocham, lubię, szanuję, bo toć przeca mój drugi dom. Znalazłam tu zaginioną rodzinę, nauczyłam się wiele o świecie i życiu, więc zrozumiałym jest, że do końca mych dni nie wydziękuję się ślepemu trafowi, który dnia pewnego zawiał mnie w zacne progi tegoż wirtualnego przybytku.
Nic, tylko zakrzyknąć jak Mateczka Uruk-haja: "NF, obyś długo żyło!"
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Cameron  

Wysłany: 2008-08-23, 18:13   

głupie forum, głupi moderatorzy, głupi użytkownicy, no ale dobry poziom odniesienia żeby się poczuć lepszym.

BabciaKartoflanka  

Wysłany: 2008-08-23, 18:50   
   Polecający: Google ;p

Cameron napisał/a:
głupie forum, głupi moderatorzy, głupi użytkownicy, no ale dobry poziom odniesienia żeby się poczuć lepszym.

wbrew temu co ten Pan własnie napisał , uwazam, ze to forum jest baaaaaaaardzo fajne, fajni userzy , moderatorzy i w ogole lubie tutaj przebywac sobie ;p i prosze tutaj złych słow nie pisac na to forum bo to przeca grzech tak pisac, noo ; p

tyle...

Plastik NIE jest fantastik.

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-08-23, 21:12   

Lubię to forum. Przywiazałam się ;] i chociaż czasem załamuje mnie poziom niektórych mapeciątek się tu wypowiadających, to jednak cały czas się udzielam. Wciąż jeszcze mnie to bawi ;]
Poza tym, na NF się dowiedziałam, że mam dawno zaginioną rodzinę, która jednak mnie dopadła. Cóż. Od pewnych spraw się jednak nie ucieknie :luka:

need a hug.
anyone?

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-08-23, 22:10   

Sol w bardzo zgrabny sposób udało się zwerbalizować zasadę, która i mnie póki co tu trzyma.
Sol napisał/a:
Wciąż jeszcze mnie to bawi ;]
Kiedy bawić mnie przestanie - odejdę. W spektakularny sposób, rzecz jasna :luka:
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Odpowiedz do tematu