Wysłany: 2006-12-17, 22:16 Stosunek do tego forum Polecający: Google
posty w temacie o uzaleznieniach a dokładnie post Noriego sprawił że zakładam temat.
Forum Nasze choc na początku niepozornie to jednak wpływa na zycie- bo ciągnie do kompa żeby nowe poty przeczytać czy coś- dla niektórych jest to dobre hobby -dla niektórych sposób na znalezienie zaakceptowania przynajmniej w sieci.
Czym jest dla Was to forum i czy jest to tylko jedno z wielu na których jestescie ?czy może jest w nim coś wyjątkowego co sprawia że tylko na nim siedzicie?
Dla mnie to forum jest bardzo wyjątkowe bo zalogowana jestem na nim i na żadnym innym sie tak nie udzielam Wchodząc na kompa od razu machinalnie wchodze tutaj i czytam. Zżyłam się dośc znacznie z tym forum i każdy bład niewyświetlania strony mnie denerwuje
Nie ukrywam ze polubiłam uzytkowników i choć nie znam ich zbyt wielu poza forum to jest oki bardzo źle bym sie czuła gdyby okazało sie ze jest tu cos sztucznego albo jakis pozer \ka...
Czym jest dla Was to forum i czy jest to tylko jedno z wielu na których jestescie ?czy może jest w nim coś wyjątkowego co sprawia że tylko na nim siedzicie?
nie nie jest to jedno z wielu bo teraz udzielam sie tylko tutaj czasem na ejszcze jedym ale tam mnie nic nie trzyma ludzie sa jacys sztuczni nie to co tutaj, od samego poczatku jakos mnie tu ciagnelo i w ogole lubie uzytkownikow z checia wypowiadam wlasne zdanie i jakos tez od razu jak siadam do kapa wlanczam forum xD (mam jako str startowa 8) )
jusia_like napisał/a:
Zżyłam się dośc znacznie z tym forum i każdy bład niewyświetlania strony mnie denerwuje
hobby, mysle ze tak to mozna nazwac. jakas forma oderwania sie od swoich problemow i zapoznanie sie z tym co myla inni z poza mojego srodowiska. wieczorkiem zamiast tandetnego filmu w tv.
ale jednak to troche wciaga bo nieraz nawet w dzien jak mam wolna chwile porafie wlaczyc kompa i sprawdzic czy nie pojawil sie jakis ciekawy temat albo wypowiedz.
bylo to pierwsze forum na ktorym sie zarejestrowalem i jak narazie jest jedynym. jednak cos tutaj mnie zatrzymuje i nie szukam innych.
Poszczelona napisał/a:
ludzie sa jacys sztuczni nie to co tutaj
moze wlasnie o to chodzi. wiem juz kogo wypowiedzi sa szczere, madre i warto je czytac. kto ma ciekawe poglady a kogo nalezy traktowac z przymruzeniem oka. wiec moge napisac ze juz sie zzylem z tym forum. czytajac niektore wypowiedzi mozna sie posmiac a niektorych az trudno bylo by nie skomentowac. to mi troche urozmaica humor.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Kiedyś też tak miałem, że non-stop monitorowałem to forum i strasznie się rajcowałem. Dzisiaj już nie. A z ludzi to jakiś tam kontakt poza forum mam tylko z Małgorzatką a.k.a Kurczakiem. Dla mnie to już chyba tylko forumnasze.net. Jakby nagle zniknęło to było by mi szkoda, ale pod tramwaj bym się nie rzucił.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-12-18, 10:43
3 miesiące pisania i jeszcze mnie nie zbanowali, więc jest dobrze.
Często tu zaglądam, ale uzależniony raczej nie jestem (tzn. nie od tego konkretnego forum, bo tak ogólnie od for to chyba jednak jestem uzależniony)
Wysłany: 2006-12-18, 10:51
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
jusia_like napisał/a:
Czym jest dla Was to forum?
Miejscem, gdzie mogę powiedzieć co i o czym myślę, bez tekstów typu "ty tam jesteś głupi", kiedy mam inne (czasem b. dziwne) zdanie.
Jest to pierwsze forum, na którym się zarejestrowałem, ale później przeglądałem inne i wiem, że dobrze trafiłem, bo tematy (na innych f.) typu "co myślicie o wytrysku do ust?" nie należą do najbardziej mnie interesujących. A tu znajduję to, co też mnie ciekawi.
jusia_like napisał/a:
czy może jest w nim coś wyjątkowego co sprawia że tylko na nim siedzicie?
Tak jusia_like, Twoje posty
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Rzeczywiście to forum jest bardzo interesujące i jak tylko znajduję czas zaraz siadam i cos piszę.
Moge tu wszystko pisać co mi na sercu leży i wiem,że nikt mnie nie zna.Więc jeżeli potrzebuje rady, otrzymuję ją od osób postronnych.Tak samoo jest z krytyką.Sa to opinie obiektywne i szczere i wałśnie o takie cos mi chodzi.
_________________ Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia......
Wysłany: 2006-12-18, 12:44
Polecający: baba jaga ;P
fazi napisał/a:
Kiedyś też tak miałem, że non-stop monitorowałem to forum i strasznie się rajcowałem. Dzisiaj już nie. A z ludzi to jakiś tam kontakt poza forum mam tylko z Małgorzatką a.k.a Kurczakiem. Dla mnie to już chyba tylko forumnasze.net. Jakby nagle zniknęło to było by mi szkoda, ale pod tramwaj bym się nie rzucił.
eee tak samo o.O
jakos teraz to juz tak sie przyzwyczailam ze forum jest ze generalnie nie zwracam wiekszej uwagi, jak wywala bledy to kopiuje i Ptaqu na tlenie prezent dostaje ;P ale nie przezywam jakos kazdego bledu i niedzialania forum ;P
jedyny blad ktory mnie wkurzal to jak pisalo ze mam 4 posty nieprzeczytane, a jak sprawdzalam to bylo "znaleziono 0 wynikow" ;D
Kontakt no to z fazim w sumie najwiekszy ostatnio z Ptakiem jak bledy wywala czy cos zepsuje ;P od czasu do czasu z Qdlatym i Natalka and thats all ;]
Wysłany: 2006-12-18, 16:40
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Lubie to forum ;d tutjesza atmosfera jest lepsza niz na innych forach, modzi wiedza co robic, uzytkownicy pisza madrza niewymadrzajac sie ;>
Szczere mowiac wole ludzi z forum niz z reala ;> wy jestescie po prostu lepsi.... -> macie lepsze nastawienie do zycia ;> i jestescie Polakami
Jezeli mnie ktos zjedzie na forum - mam zly humor. Jezeli ktos pochwali - ciesze sie Szybko zmieniam uczucia, niestety, do tego jestem dosyc podatny na manipulacje.
Kurczol napisał/a:
jedyny blad ktory mnie wkurzal to jak pisalo ze mam 4 posty nieprzeczytane, a jak sprawdzalam to bylo "znaleziono 0 wynikow" ;D
kiedys tak mialem z trzynastoma postami
krzak napisał/a:
hobby, mysle ze tak to mozna nazwac. jakas forma oderwania sie od swoich problemow i zapoznanie sie z tym co myla inni z poza mojego srodowiska. wieczorkiem zamiast tandetnego filmu w tv.
ja wohl! Tak jest
Cytat:
posty w temacie o uzaleznieniach a dokładnie post Noriego sprawił że zakładam temat.
Wysłany: 2006-12-18, 16:58
Polecający: bierdonka
ja podobnie jak fazi i Kurczol - nie ekscytuje sie tak jak kiedyś. A po za tym szczerze powiedziawszy to ostatnio nawet nie mam czasu by tu wchodzić , bo częsciej udzielam sie na bliższych mi forach , czyli mojej skzoły i mojego miasta. No i zawsze mam przynajmniej 300 nieprzeczytanych ;] A po za tym to fajnie poznawac ludzi i to jest plus tego forum , bo sa tu ludzie rózni i z róznych zakątków kraju , o różnych , czasem bardzo pospolitych a czasem bardzo radykalnych poglądach i to jest chyba najciekawsze - poznawanie.
Ja bardzo lubie to forum, ale nie jest już jak kiedyś że tylko właczył siękomp to od razu whodziłam na forum... teraz siedze, na tym i na moim miastowo - najebkowym ale oby dwa bardzo lubie i staram sie siedziec tyle samo czasu tu co i tam
;]
a kotntakt mam czasem z Kurczaczkiem No i jak problemos jest to z Ptaq-iem i zawsze mozna napsiac do martinki ;] the end
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Kiedyś to było moje najulubieńsze forum.
Ale to na samym początku jego istnienia. I mojego udzielania się.
Teraz jest dla mnie za duży tłok.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum