• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

jusia_like  

Wysłany: 2006-12-17, 22:16   Stosunek do tego forum
   Polecający: Google

posty w temacie o uzaleznieniach a dokładnie post Noriego sprawił że zakładam temat.
Forum Nasze choc na początku niepozornie to jednak wpływa na zycie- bo ciągnie do kompa żeby nowe poty przeczytać czy coś- dla niektórych jest to dobre hobby -dla niektórych sposób na znalezienie zaakceptowania przynajmniej w sieci.
Czym jest dla Was to forum i czy jest to tylko jedno z wielu na których jestescie ?czy może jest w nim coś wyjątkowego co sprawia że tylko na nim siedzicie?

Dla mnie to forum jest bardzo wyjątkowe bo zalogowana jestem na nim i na żadnym innym sie tak nie udzielam :) Wchodząc na kompa od razu machinalnie wchodze tutaj i czytam. Zżyłam się dośc znacznie z tym forum i każdy bład niewyświetlania strony mnie denerwuje :P
Nie ukrywam ze polubiłam uzytkowników i choć nie znam ich zbyt wielu poza forum to jest oki :) bardzo źle bym sie czuła gdyby okazało sie ze jest tu cos sztucznego albo jakis pozer \ka...

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-12-17, 22:24   
   Polecający: google

Cytat:
Czym jest dla Was to forum i czy jest to tylko jedno z wielu na których jestescie ?czy może jest w nim coś wyjątkowego co sprawia że tylko na nim siedzicie?

nie nie jest to jedno z wielu bo teraz udzielam sie tylko tutaj czasem na ejszcze jedym ale tam mnie nic nie trzyma ludzie sa jacys sztuczni nie to co tutaj, od samego poczatku jakos mnie tu ciagnelo i w ogole lubie uzytkownikow :] z checia wypowiadam wlasne zdanie i jakos tez od razu jak siadam do kapa wlanczam forum xD (mam jako str startowa 8) )

jusia_like napisał/a:
Zżyłam się dośc znacznie z tym forum i każdy bład niewyświetlania strony mnie denerwuje :P

mnie tez denerwuje xD

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

krzak  

Wysłany: 2006-12-17, 23:43   

jusia_like napisał/a:
dla niektórych jest to dobre hobby

hobby, mysle ze tak to mozna nazwac. jakas forma oderwania sie od swoich problemow i zapoznanie sie z tym co myla inni z poza mojego srodowiska. wieczorkiem zamiast tandetnego filmu w tv.
ale jednak to troche wciaga bo nieraz nawet w dzien jak mam wolna chwile porafie wlaczyc kompa i sprawdzic czy nie pojawil sie jakis ciekawy temat albo wypowiedz.
bylo to pierwsze forum na ktorym sie zarejestrowalem i jak narazie jest jedynym. jednak cos tutaj mnie zatrzymuje i nie szukam innych.
Poszczelona napisał/a:
ludzie sa jacys sztuczni nie to co tutaj
moze wlasnie o to chodzi. wiem juz kogo wypowiedzi sa szczere, madre i warto je czytac. kto ma ciekawe poglady a kogo nalezy traktowac z przymruzeniem oka. wiec moge napisac ze juz sie zzylem z tym forum. czytajac niektore wypowiedzi mozna sie posmiac a niektorych az trudno bylo by nie skomentowac. to mi troche urozmaica humor.

fazi  

Wysłany: 2006-12-18, 00:03   

Kiedyś też tak miałem, że non-stop monitorowałem to forum i strasznie się rajcowałem. Dzisiaj już nie. A z ludzi to jakiś tam kontakt poza forum mam tylko z Małgorzatką a.k.a Kurczakiem. Dla mnie to już chyba tylko forumnasze.net. Jakby nagle zniknęło to było by mi szkoda, ale pod tramwaj bym się nie rzucił.

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-12-18, 10:43   

3 miesiące pisania i jeszcze mnie nie zbanowali, więc jest dobrze. :)
Często tu zaglądam, ale uzależniony raczej nie jestem (tzn. nie od tego konkretnego forum, bo tak ogólnie od for to chyba jednak jestem uzależniony)

Zombwbij  

Wysłany: 2006-12-18, 10:51   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

jusia_like napisał/a:
Czym jest dla Was to forum?
Miejscem, gdzie mogę powiedzieć co i o czym myślę, bez tekstów typu "ty tam jesteś głupi", kiedy mam inne (czasem b. dziwne) zdanie.
Jest to pierwsze forum, na którym się zarejestrowałem, ale później przeglądałem inne i wiem, że dobrze trafiłem, bo tematy (na innych f.) typu "co myślicie o wytrysku do ust?" :zdziwko: nie należą do najbardziej mnie interesujących. A tu znajduję to, co też mnie ciekawi.

jusia_like napisał/a:
czy może jest w nim coś wyjątkowego co sprawia że tylko na nim siedzicie?
Tak jusia_like, Twoje posty ;)

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

mala_adzia 

Wysłany: 2006-12-18, 12:38   

Rzeczywiście to forum jest bardzo interesujące i jak tylko znajduję czas zaraz siadam i cos piszę.
Moge tu wszystko pisać co mi na sercu leży i wiem,że nikt mnie nie zna.Więc jeżeli potrzebuje rady, otrzymuję ją od osób postronnych.Tak samoo jest z krytyką.Sa to opinie obiektywne i szczere i wałśnie o takie cos mi chodzi. ;)

Kurczol  

Wysłany: 2006-12-18, 12:44   
   Polecający: baba jaga ;P

fazi napisał/a:
Kiedyś też tak miałem, że non-stop monitorowałem to forum i strasznie się rajcowałem. Dzisiaj już nie. A z ludzi to jakiś tam kontakt poza forum mam tylko z Małgorzatką a.k.a Kurczakiem. Dla mnie to już chyba tylko forumnasze.net. Jakby nagle zniknęło to było by mi szkoda, ale pod tramwaj bym się nie rzucił.

eee tak samo o.O
jakos teraz to juz tak sie przyzwyczailam ze forum jest ze generalnie nie zwracam wiekszej uwagi, jak wywala bledy to kopiuje i Ptaqu na tlenie prezent dostaje ;P ale nie przezywam jakos kazdego bledu i niedzialania forum ;P
jedyny blad ktory mnie wkurzal to jak pisalo ze mam 4 posty nieprzeczytane, a jak sprawdzalam to bylo "znaleziono 0 wynikow" ;D
Kontakt no to z fazim w sumie najwiekszy ostatnio z Ptakiem jak bledy wywala czy cos zepsuje ;P od czasu do czasu z Qdlatym i Natalka and thats all ;] :luka:

Katharsis  

Wysłany: 2006-12-18, 16:40   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Lubie to forum ;d tutjesza atmosfera jest lepsza niz na innych forach, modzi wiedza co robic, uzytkownicy pisza madrza niewymadrzajac sie ;>

Szczere mowiac wole ludzi z forum niz z reala ;> wy jestescie po prostu lepsi.... -> macie lepsze nastawienie do zycia ;> i jestescie Polakami :D

Jezeli mnie ktos zjedzie na forum - mam zly humor. Jezeli ktos pochwali - ciesze sie :D Szybko zmieniam uczucia, niestety, do tego jestem dosyc podatny na manipulacje.
Kurczol napisał/a:
jedyny blad ktory mnie wkurzal to jak pisalo ze mam 4 posty nieprzeczytane, a jak sprawdzalam to bylo "znaleziono 0 wynikow" ;D

kiedys tak mialem z trzynastoma postami :/
krzak napisał/a:

hobby, mysle ze tak to mozna nazwac. jakas forma oderwania sie od swoich problemow i zapoznanie sie z tym co myla inni z poza mojego srodowiska. wieczorkiem zamiast tandetnego filmu w tv.

ja wohl! Tak jest :)
Cytat:
posty w temacie o uzaleznieniach a dokładnie post Noriego sprawił że zakładam temat.

czuje sie zaszczycony ;d

lolinka  

Wysłany: 2006-12-18, 16:58   
   Polecający: bierdonka

ja podobnie jak fazi i Kurczol - nie ekscytuje sie tak jak kiedyś. A po za tym szczerze powiedziawszy to ostatnio nawet nie mam czasu by tu wchodzić , bo częsciej udzielam sie na bliższych mi forach , czyli mojej skzoły i mojego miasta. No i zawsze mam przynajmniej 300 nieprzeczytanych ;] A po za tym to fajnie poznawac ludzi i to jest plus tego forum , bo sa tu ludzie rózni i z róznych zakątków kraju , o różnych , czasem bardzo pospolitych a czasem bardzo radykalnych poglądach i to jest chyba najciekawsze - poznawanie.

anula  

Wysłany: 2006-12-18, 18:52   

Forum?Jedyne forum,na ktorym przebywam.Bardzo je lubie.Przyjazni ludzie i ciekawe tematy,zawsze mozna wstawic swoj gdy Cie meczy jakis problem...:)

NatalkaS  

Wysłany: 2006-12-18, 18:56   
   Polecający: Dzieki reklamie

Ja bardzo lubie to forum, ale nie jest już jak kiedyś że tylko właczył siękomp to od razu whodziłam na forum... teraz siedze, na tym i na moim miastowo - najebkowym :P ale oby dwa bardzo lubie i staram sie siedziec tyle samo czasu tu co i tam
;]
a kotntakt mam czasem z Kurczaczkiem :P No i jak problemos jest to z Ptaq-iem i zawsze mozna napsiac do martinki ;] the end

www.Melory18.fotka.pl

Orange  

Wysłany: 2006-12-23, 12:42   
   Polecający: Epuls

Kiedyś to było moje najulubieńsze forum.
Ale to na samym początku jego istnienia. I mojego udzielania się.
Teraz jest dla mnie za duży tłok. ;)
a droga jest prosta, czy jest kręta droga

http://www.orangeblood.digart.pl

Wrednota  

Wysłany: 2006-12-23, 13:51   

Forum jest dobre nie narzekam, chociaż jestem tutaj dopiero od października, to bardzo mi się tutaj atmosfera podoba, fajni ludzie i wogole (:

***ArChi***  

Wysłany: 2006-12-23, 22:06   

stosunek do forum odbyty :hyhy:

a tak na poważnie wchodze bo lubie :) teraz troszke mniej bo mniej czasu ale lubie poczytac wasze wypociny :)

Odpowiedz do tematu