Wysłany: 2008-03-26, 22:30
Męskie: Kacper,Krystian,Kamil
Damskie: Eliza,Ada,Kamila
Z zagranicy damskie:Lena,Samantha
Z zagranicy męskie: Igor(w sumie polskie tyż,ale Rosja),Mikołaj(ale pochodzenie z Rusi)
A tak ogólnie to jest jeszcze mnóstwo innych imion,które ubóstwiam,ale nie starczyłoby miejsca...hyhy
skreślcie Agatę - już mi się nie podoba... stwierdziłam, że moja córka będzie się nazywała Natasza a męskich spodobało mi się ostatnio jeszcze imię Szymon
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
hm. mi się kiedyś podobało Laura, ale dałam tak na imię mojej szynszyli, więc już raczej odpada w stosunku do przyszłego potomstwa ^_^.
z męskich zawsze mi się podobały na P. i na M., teraz na P. trochę mniej, choć Paweł jest ładne, ale synkowi dałabym na imię Kubuś, ewentualnie Michał, bo mi się bardzo miło kojarzy, mam takiego kuzyna i jest świetny ^^. no i w ogóle zawsze chciałam mieć za chłopaka Michała, ale trafił się jedynie Marcin; P. swoją drogą też bardzo ładne wydawaje mi się odkąd go poznałam, ale jako, że mam do eksa małą awersję to i imię mi zbrzydło naturalnie ; ).
z damskich to córeczka miała mieć na imię Gosia, ale że pan wyżej wspomniany kręci z dwoma Gośkami to mi kolejne imię zbrzydło ^^. i właśnie mi się podobało zawsze Gośka, Gosia, Małgorzata już mniej... no i teraz dziewczynka będzie Kornelią ; D.
_________________ Tylko jedna para w kącie. Trzymają się za ręce.
On mówi: "Będziemy zawsze razem. Proszę pana czarną i oranżadę."
Kelner idzie szybko za kotarę i tam dopiero wybucha śmiechem.
Jeśli chodzi o imiona, którymi mogłabym uszczęśliwić swoje dzieci to przede wszystkim:
Rozalia i Geralt ^^ o!
Rozalia jest bardzo ładne, mam koleżankę, która ma tak na imię. cudne po prostu.
_________________ Tylko jedna para w kącie. Trzymają się za ręce.
On mówi: "Będziemy zawsze razem. Proszę pana czarną i oranżadę."
Kelner idzie szybko za kotarę i tam dopiero wybucha śmiechem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum