Wysłany: 2008-03-16, 19:58 Vifon i inne potrawy na szybko
hello
Chciałem poruszyć rozmowę na temat wszystkich zup i potraw na szybko. Mam na myśli Vifony, Knorry i inne takie.
Powiem tyle, wcinam Vifona i mógłbym to jeść na okrągło... Wg mnie to najlepsza zupy na szybko ze wszystkich na rynku... Nie odmówię także barszczu, ale to już bardziej do picia.
Niby są w tym konserwanty i takie tam, no ale powiedzcie gdzie ich nie ma w tych czasach
Nie jestem zbytnim miłośnikiem takich potraw. Zdarza mi się je jeść, ale to bywa tylko od czasu do czasu. Jak nie chce mi się robić kanapek, albo gdy się okaże, że zapomniałem chleba kupić i została torebka w szafce.
Makaron z takich zupek jest najlepszy na sucho. Miło jest go sobie czasem pochrupać.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
No ja sporadycznie , jak nie ma nic do żarcia albo nie chce mi sie robić to tylko Vifony ;p Reszta jest kluchowata i niedobra. A Vifony mają dobry smak , pomimo tego ze to sama woda ;p
Wysłany: 2008-03-17, 08:24
Nie pamiętam już kiedy ostatni raz wcinałam taka zupkę, ale dawno dawno temu to tylko Vifony i koniecznie na ostro:)
_________________ nie będę się użalać
nie będę skarżyć się
nie jestem beksa lala
a skoro jeszcze
to mnie nie powala
to nie jest tak źle
co nie zabija wzmacnia
wzmocni i mnie
Psycho, ty za to jesteś uzależniony od ziemniaków Tylko domowe obiady, heh.
Fazi, na gorące kubki uzależnienie było już dawno, pochłaniane masowo, aż w końcu się znudziły Za to Vifon się nigdy nie nudzi, choć wolałbym spróbować prawdziwy Ramen.
Niestety nie jest mi to dane, przynajmniej jak na razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum