Ja dokładnie jeszcze nie wiem, pewne jest że większość czasu w tym roku spędze w opolu (chyba)
a jadę albo do bułgarii albo do Turcji... moze Grecja ???
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Pierwsze dwa tygodnie w domu/na działce posiedzę, potem trzy tygodnie w Londynie a w sierpniu nie bardzo wiem co bede robić, pod koniec pewnie do Gdanska wpadnę na tydzień. Pojechałabym sobie chętnie na mazury w sierpniu, ale nic ciekawego nie mogę znaleść...
Adamus, to bedziesz w jednym miejscu na Wigrach ?? nie zamierzacie splywac np Czarna Hancza ?? jakos tak dziwnie
I tu się mylisz, Grucha. Nad Wigrami sobie obóz rozbijamy a potem, za przeproszeniem, spuszczamy się po Czarnej Hańczy tudzież innej Biebrzy. I częściej będziemy poza obozem niż w obozie raczej.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
e to i tak nie to samo nie ma jak na mzurach dziennie w innym miejscu a zapewne spuscicie sie Czarna a pozniej was samochodem spowrotem do obozu bo watpie zebyscie pod prad plyneli
Kostek gdzie na jeziora jedziesz ??? bardziej mi chodzi na jakie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum