Wysłany: 2008-02-14, 00:44 Wasze poglądy polityczne Polecający: Colorblind
Robiłem kiedyś dla zabawy trochę quizów politycznych i wybrałem 2, które najtrafniej określają moje poglądy.
Pierwszy test (EN)
Moje wyniki (w porównaniu do sławnych postaci):
You are a Social Liberal (76% permissive)
and an...
Economic Conservative (93% permissive)
You are best described as a: Libertarian (93e/76s)
-----------------------------------
Drugi test (PL)
Tutaj komentarz: na innych forach w wynikach innych osób widziałem, że możliwe są ujemne wyniki. Sprawdziłem przed chwilą i przedział jest od -100% do 100%.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Ostatnio zmieniony przez charon 2008-06-15, 10:55, w całości zmieniany 1 raz
Na razie jeśli chce się w ogóle tym zainteresować (do czego nie zachęcam), to niech poczyta o wydarzeniach w kraju i na świecie, niech zdobywa wiedzę i stara się wyciągać logiczne wnioski. Tylko lepiej nie ograniczać się do Wyborczej i TVN-u, bo to średnio wiarygodne źródła
Proponowałbym także przyglądać się dyskusjom, a nawet brać w nich udział. Choćby zadając pytania o poszczególne sprawy, które budzą wątpliwości.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Może trochę źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że lepiej nie ograniczać się do mainstreamowych mediów, bo one zazwyczaj promują jedną opcję polityczną.
Ale może kończmy ten OT. Nawet nie podałaś wyniku swoich testów.
Łojezu. Właśnie się dowiedziałam, że chcę ułatwić obywatelom dostęp do broni palnej i zlikwidować pomoc społeczną, chociaż wcale nie chcę Nie robię tego drugiego testu, bo jeszcze się okaże, że jestem skrzyżowaniem Stalina z Darth Vaderem ^^
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum