• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-04-10, 22:45   Wasze wspomnienia z dzieciństwa
   Polecający: google

Macie jakies fajne wspomnienia z dziecinstwa moze pamietacie jakies smieszne sytuacje z ktorymi mozecie sie z nami podzielic ? :P Jak w ogole wspominacie swoje dziecinstwo bylo udane ? czy moze chcielibyscie je przezyc inaczej ?

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Sowisko  

Wysłany: 2006-04-11, 10:04   

moje dzieciństwo było zajebiste
mocno się zepsuło, kiedy z wiochy wprowadziłam się na blokowisko i musiałam jakoś żyć z bandą źle wychowanych bachorów... dziecięce intrygi i jakieś nagonki.. syf, słowem - lepiej się czułam na wsi, biegając całe dnie nad rzeką i skacząc sobie od drzewka do drzewka :) i zbierając kwiatki

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-04-11, 12:29   
   Polecający: Dzieki reklamie

Sowisko napisał/a:
mocno się zepsuło, kiedy z wiochy wprowadziłam się na blokowisko

Ja od małego zyje w bloku i nie wyobrażam sobie zycia na wiosce... narazie przynajmniej bo za rok sie wyprowadzam na wiochę ale już będę miała prawko ale luzzz. A dzieciństwo: u mnie to wieczne przebywanie na podwórku z kolegami kopanie przez tydzień w piaskownicy rzucanie sie do kamionki ze skarpy z rowerem:) huśtanie koleżanki (tłusta) tak żeby spadła i zabawa lalkami (po tygodniu miałam wszystkie łyse.. nie nadawałam sie do tego choć miałam dużo koleżanek (ale więcej kolegów) dzieciństwo miałam świetne ale gimnazjum mnie zniszczyło ale już sie wszystko naprawiło... :P odkąd jestem w liceum jest dobrze wyszłam z misiakiem na ludzi lol nie żebym była jakimś dnem przed liceum ale trochę sobie po używałam zycia (jak na swój wiek ;/ ) Tylko nie myślcie sobie ze ja jestem jakaś chłopczyca (Nigdy w życiu.. ja potrafiłam spędzać całe dnie z kumplami ale Ja nigdy nie zapomniałam jakiej jestem płci … (tylko od dziewczyn miałam częściej rozwalone nogi łokcie itd. :P )

www.Melory18.fotka.pl

owad.lezacy  

Wysłany: 2006-04-11, 13:29   

NatalkaS napisał/a:
Tylko nie myślcie sobie ze ja jestem jakaś chłopczyca (Nigdy w życiu.. ja potrafiłam spędzać całe dnie z kumplami ale Ja nigdy nie zapomniałam jakiej jestem płci …
hehe ja tez spedzalam moj czas glownie z kumplami jak bylam mala :P bo takie mialam otoczenie (byla jedna dziewczyna tylko ktora wciaz sie obrazala) ale moje dziecinstwo wspominam bardzo dobrze a ze Orzesze to taka wiocha to mi bbylo bardzo bardzo odbrze i jest do tej pory tutaj :P a tak jak Sowisko calymi dniami latalam po lace w lesie budowlaam sobie szlasy :P (szkoda ze rzeki nie mialam) ale wiecie co nawet bawilam sie biegajac z pistoletem po okolicy :o ale co mialo biedne dziecko robic z samymi chlopakami :P jak juz troszke doroslam to jezdzilam sobie na rowerQ do kumpeli i tam znalazlam moje nowe otoczenie ;) i przybylo mi o jedna przyjaciolke z ktorymi (dwoma) trzymamy sie do tej pory :)

miau miau miau !

NatalkaS  

Wysłany: 2006-04-11, 13:57   
   Polecający: Dzieki reklamie

PosZczElona napisał/a:
hehe ja tez spedzalam moj czas glownie z kumplami jak bylam mala :P bo takie mialam otoczenie
No aj dzisiaj mam z nimi mizerny kontak teraz mam kolegow tyle samo co kolezanek... ale to juz w ogole inne czasy inna "dojrzałość"

www.Melory18.fotka.pl

owad.lezacy  

Wysłany: 2006-04-11, 14:02   

NatalkaS napisał/a:
No aj dzisiaj mam z nimi mizerny kontak teraz mam kolegow tyle samo co kolezanek... ale to juz w ogole inne czasy inna "dojrzałość"
z tymi co tak dobrze mi sie dogadywalo jak bylam mniejsza tez mam troche mizerny kontakt (oczywiscie nie z wszytskimi) ale teraz to tez tak po rowno ;) jest :P i traktuje wsytsko inaczej :P czasami mi sie chce polatac beztrosko po lace :D i wrocic do tych lat :P

miau miau miau !

MadeInPoland  

Wysłany: 2006-04-11, 14:13   
   Polecający: www.google.pl

dziecinstwo bylo dobre milao takawadeze bylem gruby bo mnie babcie tluczyly alesoedzilem je na zabawie najpierw wychowywalem sie w na srudmiesciu w kamienicy a potm przeprowadzilem sie bloku ogolnie nie nazekam

Ja wiem, że każdy robi błędy i literówki, ale nie aż tyle i w każdym poście… sprawdzaj to co na pisałeś… choć trochę bo nie zawsze da się zrozumieć to co napisałeś!/NatalkaS

anita22  

Wysłany: 2006-04-11, 14:14   

dzieciństwa nie chcę wspominać i wiem dobrze że nie mogę, nie było ono najlepsze :(
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.

(\__/)
(O.o )
(> < ) ślicny ;)

axss  

Wysłany: 2006-04-11, 15:45   
   Polecający: ktoś.

a ja jak byłem w pszeczkolu to była taka dziewczynka ładna, co miała na imię Zuzia. jak mnie pocałowała w policzek, to 2 tygodnie byłem chory i siedziałem w domu. nasz związek nie przetrwał tej proby czasu :stupidd:

a dzieciństwo, to wczesne, miałem szczęśliwe. aż nazbyt. bo jak poszedłem do szkoły i okazało się, że umiejętność czytania i pisania [i chyba przede wszystkim pytania: dlaczego? jeśli ktoś robi mi coś złego] jest wysoce niewskazana. wtedy dzieciństwo przestało być czymś pięknym.

w 2 tygodnie straciłem równo 14 dni.

owad.lezacy  

Wysłany: 2006-04-11, 15:53   

axss napisał/a:
a ja jak byłem w pszeczkolu to była taka dziewczynka ładna, co miała na imię Zuzia. jak mnie pocałowała w policzek, to 2 tygodnie byłem chory i siedziałem w domu. nasz związek nie przetrwał tej proby czasu
hehehe :D ciekawe wspomnienie :P jak mogles taki zwiazek zmarnowac nie zalujesz tego ? :P

miau miau miau !

Adamus  

Wysłany: 2006-04-11, 15:53   

Wczesne dzieciństwo miałem chyba w miarę udane, chociaż mogłem skończyć pod kołami samochodu albo w zębach jakiegoś psa, bo byłem dosyć niesfornym dzieckiem, ciągle uciekałem rodzicom podczas spacerów i wybiegałem np. na szosę.

axss napisał/a:
a ja jak byłem w pszeczkolu to była taka dziewczynka ładna, co miała na imię Zuzia. jak mnie pocałowała w policzek, to 2 tygodnie byłem chory i siedziałem w domu. nasz związek nie przetrwał tej proby czasu

A ja w przedszkolu pocałowałem najładniejszą koleżankę z grupy w kolano (co za perwer ze mnie), ale żadne z nas się nie rozchorowało. Najwyraźniej nie było między nami takiej chemii. :oops:

/Mimi Smith, ciotka Johna Lennona/

KlinOne  

Wysłany: 2006-04-11, 15:54   

Dziecinstwo? hmm...urodzilem sie w miednicy obok wiadra z karpiami.. :lol:
A tak powaznie to bylo bardzo fajne, przyznam, ze trche mi brakuje teraz tej dziececej nieswiadomosci swiata, beztroski, wyjazdow na wakacje cala wielka rodzinka na jezioro.. szkoda tego, ale wiem, ze juz nigdy nie wroci..zostaly wspomnienia :wink:
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"

Put U On The Game

owad.lezacy  

Wysłany: 2006-04-11, 16:01   

Adamus napisał/a:
bo byłem dosyć niesfornym dzieckiem, ciągle uciekałem rodzicom podczas spacerów i wybiegałem np. na szosę.
jeee za to ja bylam w miare grzeczna dziewczynka :D teraz cos mi sie stalo :P :oops:

KlinOne napisał/a:
przyznam, ze trche mi brakuje teraz tej dziececej nieswiadomosci swiata, beztroski, wyjazdow na wakacje cala wielka rodzinka na jezioro.. szkoda tego, ale wiem, ze juz nigdy nie wroci..zostaly wspomnienia :wink:
tezmi brakuje tego ;) ale ciesze sie ze ma wspomnienia :P i mam nadzieje ze zawsze one beda ;)

miau miau miau !

MadeInPoland  

Wysłany: 2006-04-13, 21:18   
   Polecający: www.google.pl

Ja wiem, że każdy robi błędy i literówki, ale nie aż tyle i w każdym poście… sprawdzaj to co na pisałeś… choć trochę bo nie zawsze da się zrozumieć to co napisałeś!/NatalkaS wiadomosc dla wszytkich jestm dylektykiem!!

***ArChi***  

Wysłany: 2006-04-13, 22:58   

k0573k, nie chodzi o bledy chyba ortograficzne ale w tym poscie walnales tyle literowek ze masakra :P

moje dziecinstwo trwa dalej wiec co wam bede opisywac sami widzicie :P

a tak na powaznie tak jak Klinone brakuje troche tego :) ale coz trza zyc dalej :P ale bylo super :P

Odpowiedz do tematu