mnie nawet na dwa dni nie zostawią samej i mnie ciągają wszędzie {w sensie matka}
ja tak mam bo ma moja mama do mnie zaufanie (tak mi sie wydaje) no i tym bardziej ono wzrosło odkad jestem z Michalem ona mu takze bardzo ufa...
dlatego tak mam...
i tak nie robie imprez czasami kumpele wpadna michał kolezanka z chłopakeim napije sie i jest git...
A ja chce isc sie juz opalac
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
kocham wiosnę, bo w końcu mogę zdjąć z seibie te wszystkie cięzkie rzeczy, czyli kurtki i swetry i bynajmniej jest przyjemnie, pachnąco, a tak wogóle na pierwszy dzień wiosny mielismy w Trójmieście super pogódkę....sypał śnieg
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Wysłany: 2006-03-23, 19:45
ehhh wiosno wiesno... jak bardzo Cię cenić ten tylkjo się dowie kto Cię długo nie widział:P:P:P wreszcie bedzie mozna załorzyć ulubiona koszyle z dziwnymi progresywnymi napisami( czarno białą oczywiście) do tego koszulkę z logiem systemu, czarne sztruksy i jestem ubrany:P:P:P no i oczywiście puszka zimnej coli w ręku:P
_________________ ,,...Anyway, there was a one SOLDIER named Sephiroth who has better than rest..."
Wysłany: 2006-03-23, 20:30
a u nas a DG pełno kontarstów... niby jeszce zalega śnieg ale słoneczko świciło... przynajmnije po południu takze było całkiem przyjemnie... pogoda w sam raz na długi, rozluźniający spacer....
_________________ ,,...Anyway, there was a one SOLDIER named Sephiroth who has better than rest..."
u mnie wpierwzy dzien wiosny bylo tak sobie rano zimno ale po poludniu przygrzalo sloneczko a jak nqarazie jeste szczesliwa bo snieg topnieje i wyruszylam sobiedzisiaj na spacerek dluzszy ... i nie bylo a tak zimno wiosna ludzie nadchodzi wiosna !!! :yea:
A widzicie jak słoneczko pięknie świeci za oknem? :mrgreen:
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
no slonce ladnie swieci ale co z tego jak sie wychodzi na dwor i strasznie wieje i jest zimno bede ladnie jak sloneczko bedzie grzalo i bedzie plus 10 to minimum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum