Cieeeeplutko, cieplutko cieplutko ^_^
Wiosnę czuć a jakże i nawet błota już takiego nie ma...
I ćwierki ptaszkają, a w Centrum można kupić kurkowe cukraczki ^_^
i Muminki na wiosnę puscili
LAJF IS BJUTIFUL!! :yea:
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Wysłany: 2006-03-24, 22:11
hmmm czy laj ids faktycznie biutifula to bym sie kłocił( lajf is brutal and ful of zasadzkas and somtajms kompas w dupas und wiatrus w oczus :P:P) ale fakt pogoda ładna dzisiaj była:P
_________________ ,,...Anyway, there was a one SOLDIER named Sephiroth who has better than rest..."
wczoraj słoneczko świeciło, dzisiaj tylko chwilkę... ale cieplutko było (12 stopni w plusie ) i założyłam kurtkę wiosennką i adidasy i było mi tak wiosennie, ze śpiewać mi się chciało! no... dobra... śpiewałam... uwielbiam wiatr, mimo że potem nie mogę dojść do łądy z kłaczkami... wiosna psiśła ^_^ (a za oknem chmurzyska i połowa z tego, co było wczesniej- +6) oO'
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Wysłany: 2006-03-25, 20:00
Ludki wszystkie wymiebnione powyżej symptomy wskazują ze idzie wiosna. To vardzo dobrez. Jednak obvecnie będzie mało ciekawie na dworz poniewarz to wszystko się topi a zahibernowane psie kupy budzą się do życia:/
_________________ ,,...Anyway, there was a one SOLDIER named Sephiroth who has better than rest..."
Wysłany: 2006-03-26, 16:06
wiesz, zwazajac na to, ze o przymrozku informowala nas stacja pogodowonadawcza, jest duze prawdopodobienstwo, ze go nie bedzie.
Wczoraj jak mowili, ze u nas juz pada, a ja wyjrzalam przez okno, to slonce w oczy razilo
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Wiosna nadchodzi, i bardzo dobrze! Wiosna to moja ulubiona część roku, ale jak narazie, to chyba mamy jeszcze przedwiośnie. Poczekamy tydzień, i będzie ciepło na polu.
Te roztopy mnie tez wpieniaja, szzcegolnie te psie kupy. czy w moim miescie az tak trudno to posprzatac qwa!!! Teraz po chodniku to zauwam jak baletnica zeby w nie nie wdepnac ja pier***e!! A bezrobotnis siedza na dupie i ssaja panmstwowego cycka!!
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum