Nareszcie wiosna moze narazie tylko kalendarzowa ale zawsze juz lepiej na duchu Juz mam dosyc zimy kiedys to była moja ulubiona pora(fascynacja nartkami ) ale teraz chce LAto
Jak dzisiejszy dzien odbieracie jak wam z tym ze jest już wiosna I w ogole
Jakies (powolne) plany na wakacje?!
Praca? polskie morze, góry wyjazd za granice?
A moze Domek i spokoj
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Oj tak wiosna. :yea:
Znów będziemy się zakochiwać. Ci niezakochani. A Ci zakochani od nowa. :oops:
Plany na wakacje? Aktualnie brak. Może pojadę ze znajomą w góry ale nie wiem.
Mogłabym się zakręcić koło jakiejś pracy.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Dla mnie dzien jak codzien, kwestie takie umowne jak zmiana pory roku mnie nie kreca. To ludzie wymyslili i mogli rownie dobrze to okreslic ze wiosna bedzie za 10 dni, ehh.. nie ulegam takiej mani. Co do zakochiwania sie kazda pora roku jest dobra, wazne by miec w kim
Tu dopiero wiosna sie zaczyna a juz o wakacjach, ale dobra - czerwiec jak wiadomo to mam egzaminy to nici z jakis konkretniejszych wakacji, lipiec bedzie pod znakiem festiwali - 'nie zabijaj' , ' festiwal tykis', 'hunter fest' (ten chyba z poczatkiem sierpania), ' woodstock' i jeszcze pare innych. Miedzy czasie planowane tez sa jakies wypady do naszych poludniowych sasiadow (Czechy, Słowacja). Na sierpien jest planowana podroz zycia Stopem do Francji, potem moze i Hiszpania-Włochy ale to sie jeszcze zobaczy. Wrzesien... hmmm... chcialbym tak extramalnie duzo polazic po gorach, i albo ktos sie zbierze ze znajomych na taki wypad (ale watpie) albo na jakis studencji obuz wedrowny sie pojedzie. Tak to wyglada na dzien dzisiejszy.
wiosna, pff.. poza tym, że dzień miał dziś dokładnie 12 godzin no i słoneczko trochę przygrzało, to nie obchodzę jakoś {pewnie dlatego, że i takjestem chora i siedzę w domu;] }
wakacje.. 28.06 - 16.07 prawdopodobnie Świetoujść {wyspa wolin} z harcerzami..
później chciałabym zaliczyć ze dwa tygodnie w Danii.
tydzień {dwa.?} z matką, jej facetem, moją siostrą, jego córką i moim psem nad morzem znów {nie chcę ale muszę }
na koniec sierpnia {ostatni tydzień} planuję Watrę Wędrowniczą w kotlinie kłodzkiej {znowu harcerze}, ale nie do końca wiadomo, czy wypali.
a resztę dni wolnych {czyli te, które będę w domu} zamierzam spędzić miło z przyjaciółmi tudzież chłopakiem ;]
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
wiosna wiosna :yea: nawet nie wiecie jak sie ciesze ze chociaz kalendarzowa juz jest kocham wiosne i juz od dawna sobie ja wyobrazam patrze w okno slonko wychylam sie wyzej a tam zonk .... snieg !!! to jest okropne juz chce szalec na dworze a nie siedziec w domu !! ... zrzucic glaniki zalozyc trampeczki ....
a na wakacje jade od razu po zakonczeniu roku na oboz przetrwania do tresnej postanowilam dacv sobie w kosc potem odpoczynek nad morzem z rodzinka ... a reszte zprzyjaciolmi wmoim Orzeszu kochanym ogniska i pogaduchy do 5 rano spanko pod golym niebem achhh sie rozpisalam
Orange napisał/a:
A Ci zakochani od nowa.
ja podziękuję, pasuje mi jak jest ;P
mi takze pasuje jak jest...
Ja jak sie uda to z Misiakiem na krete dwa tygodnie moze ze znajomkami nad morze ale to tez moze zobaczy sie a tak to pewnie opole i okolice jak zawsze obozik w tym roku juz sobie odpuszczam z rodzicami od 3 lat nie jezdze bo nie lubie wiec od trzech lat co roku mam dwa tyg wolna chate wiec luzzzz i trzeba sie wybawic bo pozniej klasa maturalna bleeeee A wiosna jak ja sie ciesze (nic dodac nic ujac)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
och ach uuuuch *_*
pozazdrościć *_*
mnie nawet na dwa dni nie zostawią samej i mnie ciągają wszędzie {w sensie matka}
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
mnie nawet na dwa dni nie zostawią samej i mnie ciągają wszędzie {w sensie matka}
ha to choby u mnie mialam miec tydzien wolnego to nie i muwsze z nimi jechac nad morze i zas ede sie nudzic
chyba mi nie ufaja :oops: ciekawe dlaczego a ja juz mialam plan na ten tydzien wakacji
Wysłany: 2006-03-23, 15:03
Mi rodzice zostawaiją wolną ręke... mam do wyboru:
a) Pojechac z nimi i z bratek nad morze( ta opcja raczej odpada:p)
b) pojechac z bacią w góry...( no nad tym można by się zastanowić:p)
c) pojechac na kolonie do ustki ( tak to jest to :p)
A co do wiosny... moze być ... fajnie jest jak jest ciepło i nie trzeba w płaszczu chodzić ( chociarz do mojego płaszczyku nic nie mam.. czarny, długi sztruksowy... sama radość:P) można załorzyć koszulke z logiem SOADu i poszaleć:P
_________________ ,,...Anyway, there was a one SOLDIER named Sephiroth who has better than rest..."
no zabawa jest ale nieze spiewu tylko z polewka z osoby ktora spiewa :D
ps. tak po tegorocznej zimie juz nie lubie tej pory roku stwierdzilam ze wole wiosne !!!
[ Dodano: 2006-03-23, 15:26 ]
zapach kwiatow i ten piekny widok budzacej sie przyrody ... lezec sobie na ogrodku na zielonej trawce to jes t to !! :yea:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum