Wysłany: 2007-03-25, 15:41 widzieliscie juz nowa butelke carlsberga?
hehe smieszna sprawa. Po kosciolku dzis przyszedł czas na zaopatrzenie sie w piwko i obok starych carlsbergów w sklepowej lodówce stały nowe. poczatkowo myslalam ze wybrakowane bo bez etykiety i w ogole jakies takie inne ale jak sie okazalo carlsberg zmienia butelke! swietny pomysl z tym odkrecanym kapslem. wreszcie bez problemow bede mogla dorwac sie do zawartosci a Wy co myslicie o nowej butelce? w ogole pijecie carlsbergi?
butelkę można dokładniej podziwiać na www.carlsberg.pl - może ktoś wie co to za kawałek w tle?
Dawno nie piłem Carlsberga, chyba sobie dzisiaj zapodam. Zwykle Leszki preferuję. Butelka ładna. Patent z odkręcaniem fajny, chociaż jeżeli nie wydaje w momencie otwarcia charakterystycznego dźwięku to mi się już nie podoba
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Widzę, że ten motwy mocnu wbił ci się w pamięc bemybaby . Co do mnie to już mowiłem: butelka z odkręcanym kapslem = bleee. To już nie to samo. No i wole vodkę niż piwo.
hmm no ja akurat lubie ten slodkawy smak... rzecz gustu chyba nie smakuja mi bardzo gorzkie piwa. no i wiecej uwagi zwracam tez na strone estetyczna jak i praktycznna. a pod tym wzgledem carlsbergowi zadne inne piwko nie podskoczy.
Nie no, ja jestem chyba tradycjonalistką jakąś i całkowiocie jestem za piwem z normalnymi kapslami żadnych odkręcanych, ale pomysł całkiem, całkiem, ale jakoś nie zwróciłam uwagi na te butelki, pewnie dlatego, że piję warkę strong, a poza tym zgadzam się z tym:
Psycho Krusher napisał/a:
No i wole vodkę niż piwo.
podpisuję się pod tym całkowicie
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum