Parę dni temu wróciłem z obozu nad Wigrami i już czuję, że brakuje mi porannych pobudek
haha mi jakos nie brakuje
jo dzisiej wrocila z prawie miesiecznych wakacji
na poczatku bylach na obozie survivalowym bylo poprostu siwtnie a to wsyztko dizkei tmu ze byli fajni ludzie wspieralismy sie w trudnych chwilach a bylo ich sporo codziennie o 6 pobudka i zaprawa potem 5 min na kompiel sniadanko i zajecia dzienne co 2 dni wyruszlismy spac do lasu jak wracalismy trzeba byl zawsze butki w misce umyc ana nigdy nie myla i ladowaly za oknem potem nauki na paralotni wspnaczki itp najgorsza byla 2 dniowa wyprawa w gory bylam tak zmeczona jak nigdy przeszlam pierwsyz raz 50 km w gorach przy okazji schudlam na obozie 5 kilo ktore pewnie przybralam nad morzem potem bylam na kilka dni na wsi u rodiznki i poprostu pokochalam to i przy okazji 3 malutkie dziewczynki kocham dzieciii no tyle nie ebde sie dalej rozpisywac bo bych wos zanudzila
A ja wróciłam 2 godziny temu z Bułgarii a już tęsknię za tym, żeby tam ciągle i ciągle być.
Nawet pomimo tego, że nas oszukali, wywieźli do hotelu o niższym standardzie a jedzenie było ochydne, nie chciałam wracać.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Niestety nie miałam okazji. Nie wzięłam komórki, także nie miałam jak się z nią nawet skontaktować, a i nie wpadłyśmy na siebie przypadkiem na plaży czy 'party street'. Za dużo ludzi.
Dzisiaj w nocy wylatuje do Londynu wiec moje wakacje tak naprawde dopiero sie zaczynaja Przy okazaji chcialam sie jeszcze z wami pozegnac...Wracam 2 wrzesnia
Trzymajcie sie cieplutko
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
hm. tak obóz był. i był świetny. tylko u mnie się zaczęło od nowych znajomości - oj wiele ich było no ale Martina nie zapominaj, że i tak najlepszy jest stary Dominika bo to się nie opyla a obierki z ziemniaków stanowią zagrożenie życia
dwa razy bylam na biwaku nad jeziorem ze znajomymi, bylo bosko. w sumie nigdzie prawie nie wyjezdzalam, ale na nude nie narzekam bo codziennie wychodze. chyba 4 wieczory w ciagu wakacji przesiedzialam w domu ;]
_________________ Im telling ya loosen up my buttons babe
But you keep frontin babe
Say what you gon' do to me
But i see nothin'
powiem tak wakacje były piekne, ale ja chce już nastepne a te beda wyjatkowe bo beda dłuuuuugie a jakby nie patrzec to za chwile beda ferie jupi... jezu jak mi potrzeba wolnego
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum