Jak do tej pory spedzam wakacje niszczac swoje szare komorki ogromnymi ilosciami alkoholu ktore wypijam( matura cos za dobrze mi poszla ). Zastanawiam sie tez nad wyjazdem na woodstock i dalszym eksterminowaniu mojego wspaniałego intwelektu.
no to ja juz czesc swoich wakacji spedzilem bylem na mazurach na warsztatach kabaretowych no jak w tamtym roku tak i w tym bylo super duzo piwa, duzo smiechu i duzo fajnych ludzi mialem okazje pokazac sie w TV na Mazurskiej Nocy Kabaretowej, ale sie nie pokazalem czlowiek sie szanuje i za 20 tys nie bedzie wystepowac ogolnie stwierdzam ze wakacje na mazurach jak dla mnie najlepsze yeah bitch
bym zapomnial dostalem komplement od Jacka Fedorowicza kazdemu sie chwale
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Ja byłam we Francji- spotkalam tam grupe 20 niemieckich gejów którzy uparcie podrywali mojego znajomego i ogólnie spalismy pod namiotami przez prawie 2 tyg ogladalismy gwiazdki i ogólnie sie bawiliśmy
niezapomniany czas... z łezką wspominam....
i mam nadziej że uda mi sie tam za rok powrócić
ja trzy dni temu wróciłam z obozu harcerskiego na wyspie Wolin, było w porządku, o dziwo. miało być beznadziejnie i w ogóle, ale ale
hasło przewodnie obozu: mój stary / twoja stara ;]
ajjj, jest co wspominać.. zaczynając od całej nocy w pociągu, przez prawie trzy tygdnie nowych znajomości, szczególnie z Łodzi i Szczecina, kończąc na całej nocy w pociągu (;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum