Hmm, prostownica w kształcie kasku, do którego wkłada się głowę na parę chwil, a gdy się ją stamtąd wyjmie to wszystkie włosy są ślicznie proste - to by było coś <marzy>
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Hmm, prostownica w kształcie kasku, do którego wkłada się głowę na parę chwil, a gdy się ją stamtąd wyjmie to wszystkie włosy są ślicznie proste - to by było coś <marzy>
Raczej takie coś, tylko żeby loki produkowało - wtedy to mogłoby faktycznie być przydatne, a nie jakaś tam badziewna prostownica
Niemęczące oczu urządzenie do czytania elektronicznych książek. Wyposażone w gps z mapami i żeby było tanie. I żeby odtwarzało filmy i muzykę i żeby było poręczne. I mogłoby być też telefonem. I żeby było wygodne, zwłaszcza do czytania książek. I żeby miało dostęp do internetu wszędzie i z przyzwoitymi parametrami. I tanio.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
gwoźdź, wkręt, wiertarka, metrówka, gniazda usb i kabel sieciowy... W zasadzie to miał być żart, ale doszłam jednak do wniosku, że to rzeczywiście ułatwia mi życie
_________________ Bo życie to nie bajka, nie głaszcze cię po jajkach.
Nie pogardziłabym również maszynką do dokręcania dredów.
Nadal podtrzymuję to życzenie, bo na głowie mam kupę, a dokręcić jej nie ma kiedy. Zresztą póki co nawet nie bardzo mogę, bo z podziurawionymi palcami będę bezużyteczna tam, gdzie aktualnie pracuję.
I bonusowo zażyczyłabym sobie również jakąś zmyślną pralkę do dreadów. Taką, żebym nie musiała ich czochrać przez dwie godziny i prałyby się same, podczas, gdy ja buszowałabym sobie w tym czasie dziarsko po forum.
I teleport by mi się przydał. Bardzo.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
O to to, bardzo by się przydał, bo bym mógł zaoszczędzić na stancji/akademiku w Warszawie. Kilkaset złotych miesięcznie więcej bardzo by się przydało.
Choć wolałbym, by był tylko jeden na świecie, dla mnie, co by mi się ludziska do domu nie wteleportowywali i moich rzeczy nie kradli.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
owszem jak konczy sie zasilanie trzeba odkryc magiczny guziczek, który pa nacisnięciu wysówa korbke i mozna swobodnie kręcic;]
ja chciałbym miec takie cos co samo by mnie goliło a za razem stylizowało bo to naprawde jest cięzka robota^^
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Ja bym chciał mieć coś co by szybko i ładnie przyrządzało obiady, w sam raz by sie do akadeca przydało. Ale nie mikrofalówkę Coś co by robiło obiad od podstaw, taki robot kuchenny przyszłości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum