Wysłany: 2005-12-29, 11:18 Wynalazki, które ułatwiłyby wam życie Polecający: Google
No właśnie, czy instnieją jakieś wynalazki co ułatwiły wam życie, czy ułatwiłyby wam życie ?
Osobiścię wynalazek jaki ułatwił mi życie to: mikrofalówka. Gdy czasami nie zdąże na obiad, i gdy wracam już wystygnie. Wkładam do mikrofalówki i mam gotowy, gorący obiad. Wiem ,że to jest śmieszne ale.. pomocne. Co do innych wynalazków musiałbym sie zastanowić.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
komorka takze... nie wyobrazam sobie bez niej zycia nie wazne jaka byle zbey miaął funkcje wysyłania sms-sow i odbierania połaczen moze jeszcze komp ale bez niego tez bym sobie poradziła
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Komórka, mikrofala, czajnik elektryczny, internet, komputer, zapalniczka, lodówka, prysznic, kawa, przenośne mp3, fajki, szczoteczka do zębów i wiele innych, bez których życie byłoby gorsze..
A ułatwiłby mi życie.. własny samochód..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
wszystko od zapałek i koła wzwyż
a najbardziej niezbędne - telefon.
i aparat! życia może w szczególny sposób nie ułatwia, ale umila
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-12-29, 17:09
Polecający: baba jaga ;P
ulatwilyby... hmmm buty zdecydowanie i ubrania np tez ;P
komorka of korzzz co ja bym bez niej zrobila ... jak mi sie zepsola raz i nie mialam dwa tygodnie fona w ogole to normalnie jak bez reki oO
no komp tez oczywiscie huh ... prysznic, mydlo w plynie, cukier w kostkach, woda w kolanach ;P huh nie wiem =.=' no wszystko to co mamy obecnie ...
ułatwiłby mi wzrastacz 2000 - takie pik i od razu mam metr osiemdziesiąt pięć. dzięki temu mój gł. kompleks by zniknął, więc automatycznie miałbym zawsze lepszy nastrój i byłbym bardziej pewny siebie. dzięki temu miałbym więcej sukcesów w życiu i więcej znajomych. dzięki temu łatwiej byłoby mi poznać jakąś fajną dziewczynę i życie byłoby piękniejsze.
a w trybie teraźniejszym to ułatwia mi życie przenośny sprzęt grający w każdej postaci. nie wyobrażam sobie życia bez łubu-du na uszach, kiedy idę ulicą.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
axss ojej.. biedny MALUTKI chłopczyk *głask, głask* ...
Kiddin' jak nie bedziesz miał tego kompleksu, to będziesz miał inny i kicha
no i nie potrafię odpowiedzieć na pytanie... kurczaki Oo podziękowałabym bardzo chętnie Gutenbergowi... no i lubię pooglądać filmy, więc kino, ew. telewizor/komputer, odtwarzacze... i radio.
a bez komórki żyję, bo jeszcze we wrześniu żyłam i było mi dobrze
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
przydałby się spowalniacz czasu albo przyspieszacz.. przyspieszyć trzykrotnie czas na języku polskim, żeby szybciej leciał, a spowalniać, kiedy jestem z moim Łukaszkiem
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Z wynalazków już istniejących to takie zwyczajne lodówka, pralka itd.
Telefonów komórkowych nie lubię, bo to po pierwsze smycz do pracy (mam tylko słuzbowy)
Komputer ubustwiam chciaż mało potrafię. Oczywiście internet ale to chyba to ta sama kategoria.
Chciał bym mieć wzrastacz 2000 o którym tu powiedział "AXSS" ale nie wierzę juz żeby mi pomógł na kobiety one mnie nie akceptują, chyba że jako kolegę-kumpla przyjaciela, jednym słowem związki czysto platoniczne.
A mój pomysł na niezwykły wynalazek to "Superlekarstwo" na każdą chrobę do 100 roku życia.
swiatlo to chyba najwazniejsze:)no i ksiazki,szczerze nie moglabym zyc bez slowa pisanego,poza tym proste rzeczy pizza,ciepla woda,kaloryfer,szczoteczka do zebow,zupki knorra.a propo na forum nudli mozna typowac nagrody www.knorrnudle.pl,polecam,pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum