Wysłany: 2006-05-15, 13:59 wzory na koszulkach, szpan czy zabawa
Witam. Chciałbym rozpocząć dyskusje o koszulkach z wzorami, jakos ostatnio ten temat zaistniał w moim srodowisku, mozna powiedziec, ze rozpoczeła sie nawet taka rywalizacja o posiadanie koszulki z ciekawszym wzorem. Ja sam ze strony 4u zamówiłem 4 koszulki, bo wzory są kozackie . Ale nie o tym miałem mówić, jak myslicie jest to sposób na wyrażenie siebie czy tylko szpan i zabawa?
sposób na wyrażenie siebie.
ja mam koszulkę z napisem 'babcia mnie nie kocha.', planuję jeszcze 'co się k#$*a gaoisz!?' (;
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2006-05-15, 15:20
Polecający: bierdonka
ja nie wiem co moze wyrażać koszulka ;] Ja mam duzo z napisami smiesznymi , z zespołami , ale to poprostu dlatego ze cos lubie i poprostu mi sie podoba albo ze jest total oldschool i fajnie by było to mieć , ale jakos nie widze specjalnego pzresłania w koszulkach , mysle ze to nie jest szpan ale swego rodzaju zwrócenie na siebie uwage i wyróznienie sie z tłumu 'zwykłych' koszulek , oryginalnosć i niebanalność , to chyba to czyms ie kieruje w wyborze koszulek , i ogolnie ciuchów ;]
czasem fajnie jest miec cos innego ale dla mnie to zaden szpan heh moze dla niektorych jest ale dla mnie nie ... jak loli wspomniala wyzej czasami chcemy sie w jakis sposob wyrozniac lub nam sie to podoba zreszta to juz tylko od nas zalezy jak na to spojrzymy
Wysłany: 2007-03-12, 07:59
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
T-Shirty... w Polsce mialem duzo ze smiesznymi napisami, tutaj nosze najtansze w podobajacej mi sie kolorystyce, Niemcy niestety nie rozumieja polskich napisow. Mam zamiar zadrukowac sobie trzy T-Shirty... Jeden z mega napisem "behemoth" (oficjalny napis, moze logo ^^), drugi z Vaderem, tez oficjalny wzor i trzeci... "Rozumiesz mnie?"... min. 15€...
lolinka napisał/a:
Ja mam duzo z napisami smiesznymi , z zespołami , ale to poprostu dlatego ze cos lubie
http://rockmaniak.pl/?pag...b07a5568655aczy to nie jest Waszym zdaniem mala przesada? Rzadko ja nosze, po co promowac ten zespol.... skoro dla otoczenia nawet Rammstein sa za ostrzy
Ja tam lubię mieć koszulkę, której nie widzę codziennie na ulicy. Czy to jest szpan? Nie. Gdybym kupował koszulki, które codziennie widzę tylko dlatego"bo ty taką masz,jest fajna, to ja też muszę taką mieć", to byłby czysty debilizm. Własnie dlatego wolę bezfirmowe koszulki z nadrukiem na zamówienie.
Nori, Beh robi słabe koszulki - ładnie to wygląda na zdjęciach, w praktyce standardowo, czyli słabo. Koszulka Frontside /Twilight of Gods/ robi dużo lepsze wrażenie, chociaż na zdjęciach wygląda średnio.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Jeśli już noszę koszulki z jakimiś konkretnymi napisami, wzorami to tylko dlatego, ze owe koszulki mi się podobają, jakoś nie mam potrzeby wyrażania siebie za pomocą napisów, coś mi się podoba - noszę to, bez jakiejś ideologii, noszę, bo lubię.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie dorabiam sobie ideologii do ubrań - czasem bywa, że jakiś nadruk mi się spodoba i dlatego kupuję daną koszulkę, ale rzadko. Koszulek zespołów też nie noszę, żal mi 30 zł na zwykły bawełniany T-shirt, tyle że z nazwą zespołu ;p ubranie ma być wygodne, schludne, i ma mi się podobać - swoje przekonania wolę manifestować na różne inne sposoby, a konkurowanie "kto ma fajniejszy nadruk" też jest bez sensu moim skromnym zdaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum