Raz za picie alkoholu w miejscu publicznym, 3 razy za przechodzenie w niedozwolonym miejscu przez ulice (ehhh...), no i spisany byłem kiedyś za siedzenie na oparciu ławki z butami na deskach. Tyle.
no i spisany byłem kiedyś za siedzenie na oparciu ławki z butami na deskach.
o to to . za to tez mnie spisali i bylam zdenerwowana bo akurat mi kumpela dready poprawiala i siedziala na oparciu bo bylo wygodnie przez reszte czasu musialam siedziec krzywo i mnie plecy bolaly :x w sumie to nie wiem za co mnie wtedy spisali bo ja siedzialam na dole :x
200 PLN i kilka pal za bojke.... Wlasciwie to ja dzialalem w obronie wlasnej, ale niestety struzom prawa nie przetlumaczysz... szkoda mi bylo czapki tylko bo jak mnie zawijali to mi spadla i juz nie odzyskalem no i kilka spisan i takich tam malo waznych pierdol....
[ Dodano: 2007-12-28, 15:04 ]
Wczoraj jeszcze stowke dolozyli za pasy
Wysłany: 2007-12-29, 00:25
Ja ostatnio miałam miec za pasy, ale nie dostałam tego mandatu. Bo zatrzymał mnie gliniarz i chciał mi wlepic mandat za pasy. A wystarczyło że sie do niego ładnie usmiechnełam i powiedziałam :" Wie pan, tak troche głupio że pierwszy mandat i za taka drobnostke. Jak ma byc mandat to juz za cos powaznego. A ani wypadku nie spowodowałam, a nawet jesli to by najwyzej mi sie cos stało. A pozatym to sie tak troche spiesze." A on mówi "Dobra jedz jak sie tak spieszysz, ale nastepnym razem zapinaj te pasy" I se pojechałam dalej...bez pasów
Ja ostatnio miałam miec za pasy, ale nie dostałam tego mandatu. Bo zatrzymał mnie gliniarz i chciał mi wlepic mandat za pasy. A wystarczyło że sie do niego ładnie usmiechnełam i powiedziałam :" Wie pan, tak troche głupio że pierwszy mandat i za taka drobnostke. Jak ma byc mandat to juz za cos powaznego. A ani wypadku nie spowodowałam, a nawet jesli to by najwyzej mi sie cos stało. A pozatym to sie tak troche spiesze." A on mówi "Dobra jedz jak sie tak spieszysz, ale nastepnym razem zapinaj te pasy" I se pojechałam dalej...bez pasów
No tak Ty tak mozesz zrobic... Mnie dodatkowo przeszukal... tak mnie pies polubil
A ja za prędkość miałam dostać i za barak ważnego prawa jazdy ale udało się. Nie na uśmiech tylko na to, że mam strasznie ciężkie życie i jest mi trudno i źle i wogóle do niczego. Pan Policjant się zlitował i puścił mnie dalej. Wrażliwy był.
Nigdy mandatu nie dostałem. Raz policja chciała mi wlepić za jazdę rowerem bez świateł, ale skończyło się z ich strony na upomnieniu, a z mojej na obiecaniu zakupu świateł - co też czyniłem.
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
hmm, na dobry poczatek pobytu w Warszawie złapali mnie za przejscie na czerwonym swietle na pasach ;p (nic nie jechało, to przeszłam, poza tym spieszyłam sie:D ) skonczyło sie na upomnieniu ;p
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Plastik NIE jest fantastik.
Ostatnio zmieniony przez BabciaKartoflanka 2008-07-15, 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Udaje mi się unikać mandatu, bo przestrzegam przepisów. Najgorzej jest w nocy na przejściach dla pieszych, czerwone światło nic nie jedzie, ale trzeba stać.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
w moim zyciu dostałem 4 mandaty. Jeden za picie alkoholu w miejscu publicznym, drugi za pasy, trzeci za zasmiecanie mienia publicznego poprostu dłubałem sobie ziarka na ławeczce w parku i ostatni za niszczenie znaków drogowych ,pomalowałem go markerem.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
uniknęłam na szczęście x p
piliśmy w publicznym miejscu.
miałam zostać dłużej, ale postanowiłam wracać do domu wcześniej i 5 minut po tym jak poszłam moich znajomych poczęstowano mandatami x DD
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Za brak świateł... ale obeszło sie bez mandatu "Panie poooolicjancie.. wracam z zaliczenia i nie zdałem, niech pan będzie człowiek" urzekła go moja historia
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum