Wąsy ma mój ojciec.
No ja kosiłem mandaty od Czarnych Kruków, tak się u nas mówi na Straż Miejską cymbały... Zawsze muszą być tam gdzie nie trzeba. Jakiś rok temu dostałem 100zł bo był koncert i pod wejsciem piwo piłem. Kiedyś nikomu to nie przeszkadzało w czasie koncertu ale jakoś im się odwidziało. Jeszcze dowodu wtedy zapomniałem i musiałem im na następny dzień zanieść. Trochę ci mundurowcy krwi popsuli, nigdy nie dali człowiekowi popić jak mu się zachciało na powietrzu Ale już od jakiegoś czasu nie piję więc niech inni się martwią. Ale CHWDP zostaje, chociaż czasem uda im się zrobić coś pożytecznego
_________________ Are You Gonna Bark All Day Little Doggie?
Jezeli chcieli od Ciebie dowodu to znaczy ze spisywali go z Twojego oswiadczenia i nie zadali od osoby towarzyszacej potwierdzenia danych. W zwiazku w powyzszym trzeba bylo podac falszywe dane a potem nasikac im do czapki. I dowodu oczywiscie nie przynosic
eee tam...trzeba bylo ich zapytac czy lubia piwko jakby powiedzieli ze tak to nalezy zaproponowac poczestunek-z reguly sa na tyle zaskoczeni odwaga ze mowia-idzcie stad panowie:D
w odwrotnym przypadku nalezy zaczac brac ich na brak tabliczek informujacyh o zakazie picia:D
Spożywanie w miejscu publicznym - pełne 100zł, raz zeszli na próbę spożywania czy coś takiego - 50zł i jeszcze innym razem puścili z pouczeniem czy czymśtam, ale piwa nie dali dokończyć.. I 200zł od drogówki.. Bandyci.. Że na takich kary nie ma..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
ja osobiście nigdy
ale przypomniała mi sie śmieszną historyjka kumpla, który kiedyś przechodząc obok kościoła z kolegą wypowiedział słowo "kur*a" i w tym samym momencie podeszli miejscy i dali mu 100 zł za -jak było napisane na mandacie "przeklinanie pod kościołem"
albo kiedyś jak ojcu zdjęcie zrobili- pojechał czeka w poczekalni a dupeczka przednim sie kłóci że to nie ona, że ktoś jej auto ukradł i wogóle, pałkarze zrobili zbliżenie i za niezapięcie pasów jeszcze dostała :P
heh jeszcze sobie przypomniałam zabawną treść mandaciku kumpla "za zamiar spożycia alkoholu w miejscu publicznym" bo znajomy tylko piwo otworzył i 50zł poszło w kraj :P
No podałem im właściwe dane o mnie. Bo wiesz, za to że nie miałem ze sobą dowodu to już podlega pod to, że powinna zająć się mną policja, ale powiedziałem do nich "No panowie bez jaj" Mam to w dupie, wyszedłem na tym na minusie ale nie będę jeszcze im kit wciskał, pomyślą, że jeszcze się ich boje Ale w sumie to i jakaś racja, a co ja jakiś żul jestem, że będę pił po jak zakamarkach. Kiedyś to się tak robiło, ale już mi przeszło. Ale nie ma strachu, psy znam na mieście można powiedzieć, że jestem treseram (żart)
_________________ Are You Gonna Bark All Day Little Doggie?
Pochodzę z porządnej polskiej rodziny, zostałem dobrze wychowany, więc nigdy nie dostałem mandatu.
Myślę, że w tym temacie mandatami będą się "chwalić" mordercy używający samochodów i żule, które chleją na ulicach. Na szczęście policja tępi hołotę... szkoda tylko, że kary nie są 10 razy wyższe.
_________________ Tylko najmądrzejsi i najgłupsi z ludzi nie zmieniają się.
Nie. Ja chcę wyższych mandatów dla śmieci, które nie szanują prawa.
bullet.in.the.head napisał/a:
I pewnie nigdy nie przeklinasz
Jak każdy porządny człowiek. Przeklinanie jest dobre dla kibiców na meczach piłki nożnej i innego bydła.
bullet.in.the.head napisał/a:
nie zdarzyło ci się pierdnąć
To są sprawy fizjologiczne, Ty nie szanujący prawa prostaku. Kulturalny człowiek nie powinien "psuć powietrza" w towarzystwie, ale "pierdzieć" mu wolno np. w łazience.
_________________ Tylko najmądrzejsi i najgłupsi z ludzi nie zmieniają się.
Myślę, że w tym temacie mandatami będą się "chwalić" mordercy używający samochodów i żule, które chleją na ulicach. Na szczęście policja tępi hołotę... szkoda tylko, że kary nie są 10 razy wyższe.
kilka razy zdarzyło mi sie prawie dostac mandat i jakos nie czuje sie z tego powodu prostakiem oO, na szczescie zostalam puszczona z pouczeniem.
Kiedys za przejscie na starym peronie prawie zarobilam 100, tyle ze ja dałam sie spisac i mnie puścili, a kumpela z uporem kazala pokazac sobie zakaz, bo takiego tam nie było, no a że nasza straż sie wysoko ceni to dostała za dyskutowanie 100.
ja dostalem mandat za picie piwa na rynku we wrocku, po meczu polska portugalia rok temu.
a jednego mandatu uniknelismy z kumplem w bardzo smieszny sposob
mianowicie sikalismy pod jakims budynkiem i nadjechala policja. chcieli nam wlepic za to mandat i zaczeli nas przeszukiwac (dready itp - potencjalni posiadacze ganji). przeszukali mnie i nic ciekawego. zabrali sie za kumpla - kazali mu wyciagnac wszystko z kieszeni. kiedy on wyciagnal z kieszeni kurtki.... czarne skarpetki facet sie na nas popatrzyl i powiedzial: chlopaki, iiidzcie juz TereFere.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum