Mieszkam w okolicy Starogardu Gdańskiego woj.pomorskie. Mam 60 km do morza.
Mój region to Kociewie bardzo dużo jest tu lasów i jezior.
Można bardzo fajowo wypocząć na łonie natury
Z przyjemnością prezentuję gmine i miasto Międzychód. Bogactwem tej ziemi jest nieskarzone środowisko naturalne, malownicze krajobrazy, pełne ryb jeziora oraz bogata baza turystyczna. Międzychód był kiedyś uzdrowiskiem czego pozostałością jest studnia głębinowa z leczniczą wodą.
_________________ Po co mi podpis?
Ostatnio zmieniony przez Bartek4 2008-07-11, 12:56, w całości zmieniany 5 razy
Lublin - miasto słynące z Perły - napoju piwnego boskiego i cebularzy - zagryzki, dobrej na wszystko ;D to urokliwe miasto nazywane jest stolicą wschodniej Polski. U nas wychodzi się na dwór, a nie na żadne pole. Ladies and gentlemen, zapraszam na wędrówkę po swoistej, mojej prywatnej krainie po drugiej stronie lustra, wystarczy wejść po schodach zaczarowanych
, wejść w głąb, by ujrzeć gdy już oczy nacieszą się takimi widokami <prawdziwe perełki nieujawnione, bo je najlepiej zobaczyć na żywo> można wyjść do betonowej części krainy, która o dziwo nie straszy, w tym mieście można czuć się bezpiecznie, bo porządku pilnuje sam Marszałek
moje włości to nie tylko ulice, łąki, ale także pola z urokliwym wiatrakiem, lepszym od tych, które znajdują się w Holandii
Oczywiście największym atutem jestem ja, ale to już chyba wiecie
z ciekawostek, coby Was trochę dokształcić ;p to właśnie w lubelskim oddziale telewizji odbywają się nagrania do teleturnieju '1 z 10'. Ha!
;D magiczny Lublin, w którym zamiast mówić się pieje ;D zaciąga. No to tyle na początek.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie ma to jak bagna na podlasiu
W białymstoku można znaleść :
-Pałac Branickich
-muzea (najlepsze muzeum wojska bo można tam znaleś dużo ciekawej starej broni)
-Kolorowe fontanny(frajda dla dzieciaków)
-duzo bagien(fajne te na słonecznym stoku)
-Kosciół farny
-oj za wiele tego nie znalazłam
_________________ Śmierci się nie lękam,
Chociaż mówią,że trzeba.
Nie ma dla mnie Boga,
Nie ma dla mnie Nieba.
Piekło jest na Ziemi.
Co noc,
I codziennie.
Gwiazdy nic nie widzą,
Świecą coraz ciemniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum