(10.05.2006)
Podczas homoseksualnej parady w Krakowie doszło do znieważenia szczególnego miejsca pamięci narodowej jakim jest Grób Nieznanego Żołnierza na Placu Matejki, gdzie spoczywają prochy bohaterów i męczenników, którzy oddali swe życie za Polskę.
Nikt nie zaprotestował, nie zareagowała policja, ani służby miejskie, gdy w miejscu szczególnej czci, na grobie dla poległych za Ojczyznę bohaterów i męczenników, homoseksualni aktywiści urządzili swoją zbiórkę przed wymarszem na kolejny marsz równości w Krakowie. Podczas tych gorszących wydarzeń doszło do prymitywnych i barbarzyńskich zachowań uwłaczających pamięci Polaków, którzy ginęli za nasz kraj na wielu frontach. Homoseksualni aktywiści, wspierani przez lewackie organizacje, w pogoni za tzw. równością nie zawahali się deptać po płycie nagrobnej, pod którą umieszczono prochy polskich bohaterów. Grób Nieznanego Żołnierza w Krakowie jest drugim po Warszawie miejscem, gdzie szczególną cześć odbierają bohaterowie walk o niepodległość Polski. W tym miejscu odbywają się główne uroczystości patriotyczne dla Krakowa w czasie świąt patriotycznych i rocznic związanych z naszą historią.
Niestety, na barbarzyńskie zachowania rozemocjonowanych aktywistów homoseksualnych z Polski i z zagranicy nie reagowała polska policja (na miejscu obecnych było około 400 policjantów, którzy mieli osłaniać demonstrację) i powołane do tego służby miejskie.
Pozostawie to bez komentarza.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Wysłany: 2006-05-14, 09:38
Polecający: link w topliście oglądanej w celu... bezcelu
ta, chą niech sobie robią co chcą w domku, niech się nawet ubierają, ale te absurdalne parady "równości" no żesz... może oni chcą, żeby to heteroseksualiści w przyszłości robili takie parady
_________________ "Ktokolwiek mówi, że się śmierci nie lęka kłamie"
Wysłany: 2006-05-17, 16:41
To nie jest smieszne, ale niedlugo chyba i tak trzeba bedzie robic :\ Jak tak dalej pojdzie to homoseksualisci beda mieli wiecej przywilejow niz heteroseksualni i to my bedziemy musieli manifestowac swoje poglady.. :\ :\
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
według mnie homoseksualisci którzy mają swój rozum nie wychylają sie ze swojego "zacisza umysłowego". Nie draznią mnie ich parady, ale są miejsca w których nie powinni manifestowac tego co reprezentują szczególnie przy Grobie Nieznanego Zołnieza, to jest miejsce wazne dla polaków, stojąc przy nim wiem o co oni walczyli, walczyli o sprawe naszego narodu (jestem dumny w tym momencie z mojego dziadka), a nie o tolerancje dla par homoseksualnych. Prawdziwy polak w tym momencie moze pomyslec tak: homoseksualista, ok jestem tolerancyjny i większosc polaków tez by była, gdyby Ci ludzie mieli honor nie wychylali sie za bardzo, ze swoimi postulatami.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Jeżeli ktoś bezcześcił groby to niech zostanie ukarany, ale samo przebywanie homoseksualistów w tamtym miejscu niczego nie bezcześci. Tym bardziej, że na pewno niejeden homoseksualista również poległ w obronie ojczyzny.
kanarinho18 napisał/a:
gdyby Ci ludzie mieli honor nie wychylali sie za bardzo, ze swoimi postulatami.
Skoro tak myślisz to najwyraźniej mało wiesz o honorze.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
homoseksualisci nie są traktowani normalnie i z takim podejsciem czyli Zbeszczeszczaniem miejsc waznych dla Polaków tym bardziej nie będą. jakbym zobaczył jakiegos geja skaczącego po grobie załamałbym sie i pomyslał do czego to doszło. jesli chodzi o te zacisze umysłowe, większosc homoseksualistów nie przyznaje soie do tego ze nimi są i nie ujawniają tego dlatego tak to nazwałem. wracając do tematu, powiedzcie sami czy to zachowanie jest normalne? skakanie po grobach? moge bronic ich, ale niech pokarzą swoim zachowaniem, ze zasługują na obrone. Mozecie mnie teraz zjechac na forum, ale ja napisałem to co mysle.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Wszyscy polscy geje skaczą po grobach? Nie
Wszyscy, którzy byli na paradzie? Nie
Tak naprawdę tylko jakiś neonazista twierdzi, że kilku gejów skakało po grobach, a Ty już z pyskiem na wszystkich? To ma być honorowe z Twojej strony?
A może niech wszyscy, którzy chodzą na mecze, staną się odpowiedzialni za tych kibiców, którzy są chuliganami? Fajnie byłoby Ci usłyszeć, że gdyby kibice mieli honor to by się przestali obnosić? Gdzie jest Twój honor kiedy jacyś kibice Twojego klubu coś demolują? Nie odpowiadaj na te pytania, wystarczy, że je sobie przemyślisz.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum