• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

einsatzkommando  

Wysłany: 2006-05-13, 11:46   Zbeszczeszczono Grób Nieznanego Żołnierza

(10.05.2006)
Podczas homoseksualnej parady w Krakowie doszło do znieważenia szczególnego miejsca pamięci narodowej jakim jest Grób Nieznanego Żołnierza na Placu Matejki, gdzie spoczywają prochy bohaterów i męczenników, którzy oddali swe życie za Polskę.
Nikt nie zaprotestował, nie zareagowała policja, ani służby miejskie, gdy w miejscu szczególnej czci, na grobie dla poległych za Ojczyznę bohaterów i męczenników, homoseksualni aktywiści urządzili swoją zbiórkę przed wymarszem na kolejny marsz równości w Krakowie. Podczas tych gorszących wydarzeń doszło do prymitywnych i barbarzyńskich zachowań uwłaczających pamięci Polaków, którzy ginęli za nasz kraj na wielu frontach. Homoseksualni aktywiści, wspierani przez lewackie organizacje, w pogoni za tzw. równością nie zawahali się deptać po płycie nagrobnej, pod którą umieszczono prochy polskich bohaterów. Grób Nieznanego Żołnierza w Krakowie jest drugim po Warszawie miejscem, gdzie szczególną cześć odbierają bohaterowie walk o niepodległość Polski. W tym miejscu odbywają się główne uroczystości patriotyczne dla Krakowa w czasie świąt patriotycznych i rocznic związanych z naszą historią.
Niestety, na barbarzyńskie zachowania rozemocjonowanych aktywistów homoseksualnych z Polski i z zagranicy nie reagowała polska policja (na miejscu obecnych było około 400 policjantów, którzy mieli osłaniać demonstrację) i powołane do tego służby miejskie.

Pozostawie to bez komentarza.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.

Die Fahne hoch

Dishman  

Wysłany: 2006-05-13, 17:24   

Są ludzie i parapety.

elv  

Wysłany: 2006-05-14, 09:14   

Czasami trzeba troche nietolerancji, bo inaczej zaczniemy tolerowac nietolerancje innych.

A homoseksualisci, to juz przeginaja na wielu frontach.. -_-

gienek  

Wysłany: 2006-05-14, 09:38   
   Polecający: link w topliście oglądanej w celu... bezcelu

ta, chą niech sobie robią co chcą w domku, niech się nawet ubierają, ale te absurdalne parady "równości" no żesz... może oni chcą, żeby to heteroseksualiści w przyszłości robili takie parady :kwasny:

MadeInPoland  

Wysłany: 2006-05-17, 06:57   
   Polecający: www.google.pl

to moze mu urzadzimy parade hetero i bedziemy to manifestowac 1 do roku co wy na to :hyhy:

elv  

Wysłany: 2006-05-17, 16:41   

To nie jest smieszne, ale niedlugo chyba i tak trzeba bedzie robic :\ Jak tak dalej pojdzie to homoseksualisci beda mieli wiecej przywilejow niz heteroseksualni i to my bedziemy musieli manifestowac swoje poglady.. :\ :\

dj RKNZ 

Wysłany: 2008-07-05, 17:56   

Jakie to niby przywileje mają homoseksualiści jeżeli można wiedzieć?

kanarinho18  

Wysłany: 2008-07-07, 18:45   
   Polecający: Paulinaaa

według mnie homoseksualisci którzy mają swój rozum nie wychylają sie ze swojego "zacisza umysłowego". Nie draznią mnie ich parady, ale są miejsca w których nie powinni manifestowac tego co reprezentują szczególnie przy Grobie Nieznanego Zołnieza, to jest miejsce wazne dla polaków, stojąc przy nim wiem o co oni walczyli, walczyli o sprawe naszego narodu (jestem dumny w tym momencie z mojego dziadka), a nie o tolerancje dla par homoseksualnych. Prawdziwy polak w tym momencie moze pomyslec tak: homoseksualista, ok jestem tolerancyjny i większosc polaków tez by była, gdyby Ci ludzie mieli honor nie wychylali sie za bardzo, ze swoimi postulatami.

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-07-07, 18:55   

Cytat:
"zacisza umysłowego"
Co to jest?
kanarinho18 napisał/a:
nie powinni manifestowac tego co reprezentują
A co reprezentują?
kanarinho18 napisał/a:
a nie o tolerancje dla par homoseksualnych.
A o tolerancję w ogóle?
kanarinho18 napisał/a:
gdyby Ci ludzie mieli honor nie wychylali sie za bardzo
Co ma honor do "wychylania się"?

kanarinho18 napisał/a:
polak
A nie Polak? ;>

need a hug.
anyone?

dj RKNZ 

Wysłany: 2008-07-07, 18:57   

Jeżeli ktoś bezcześcił groby to niech zostanie ukarany, ale samo przebywanie homoseksualistów w tamtym miejscu niczego nie bezcześci. Tym bardziej, że na pewno niejeden homoseksualista również poległ w obronie ojczyzny.
kanarinho18 napisał/a:
gdyby Ci ludzie mieli honor nie wychylali sie za bardzo, ze swoimi postulatami.

Skoro tak myślisz to najwyraźniej mało wiesz o honorze.

kanarinho18  

Wysłany: 2008-07-07, 20:00   
   Polecający: Paulinaaa

homoseksualisci nie są traktowani normalnie i z takim podejsciem czyli Zbeszczeszczaniem miejsc waznych dla Polaków tym bardziej nie będą. jakbym zobaczył jakiegos geja skaczącego po grobie załamałbym sie i pomyslał do czego to doszło. jesli chodzi o te zacisze umysłowe, większosc homoseksualistów nie przyznaje soie do tego ze nimi są i nie ujawniają tego dlatego tak to nazwałem. wracając do tematu, powiedzcie sami czy to zachowanie jest normalne? skakanie po grobach? moge bronic ich, ale niech pokarzą swoim zachowaniem, ze zasługują na obrone. Mozecie mnie teraz zjechac na forum, ale ja napisałem to co mysle.

dj RKNZ 

Wysłany: 2008-07-07, 20:19   

Kanarinho18 napisał/a:
skakanie po grobach?

Wszyscy polscy geje skaczą po grobach? Nie
Wszyscy, którzy byli na paradzie? Nie

Tak naprawdę tylko jakiś neonazista twierdzi, że kilku gejów skakało po grobach, a Ty już z pyskiem na wszystkich? To ma być honorowe z Twojej strony?

A może niech wszyscy, którzy chodzą na mecze, staną się odpowiedzialni za tych kibiców, którzy są chuliganami? Fajnie byłoby Ci usłyszeć, że gdyby kibice mieli honor to by się przestali obnosić? Gdzie jest Twój honor kiedy jacyś kibice Twojego klubu coś demolują? Nie odpowiadaj na te pytania, wystarczy, że je sobie przemyślisz.

Miyako  

Wysłany: 2008-07-07, 21:19   

kanarinho18 napisał/a:
akbym zobaczył jakiegos geja skaczącego po grobie załamałbym sie

A jakby zobaczył heteroseksualnego to byś się nie załamał?
kanarinho18 napisał/a:
większosc homoseksualistów nie przyznaje soie do tego ze nimi są i nie ujawniają tego dlatego tak to nazwałem.

Nie ujawniaj się z tym, że jesteś heteroseksualny, bo obrażasz mnie i beszcześcisz moją prywatną przestrzeń.

bro  

Wysłany: 2008-07-15, 00:51   

kanarinho18 napisał/a:
którzy mają swój rozum nie wychylają sie ze swojego "zacisza umysłowego"
pewnie tak, dzięki temu mają mniejszą szansę na dostanie bęcków
kanarinho18 napisał/a:
walczyli o sprawe naszego narodu (jestem dumny w tym momencie z mojego dziadka), a nie o tolerancje dla par homoseksualnych
Takie rozróżnianie jest mało sensowne.
kanarinho18 napisał/a:
mieli honor nie wychylali sie za bardzo, ze swoimi postulatami.
ktoś ma honor, bo nie mówi co mu się nie podoba i nie przedstawia jakich zmian pragnie? :dontgetit:
kanarinho18 napisał/a:
nie przyznaje soie do tego ze nimi są i nie ujawniają tego
a po kiego grzyba by mieli?
kanarinho18 napisał/a:
niech pokarzą swoim zachowaniem, ze zasługują na obrone
Mają być mili i grzeczni i w ogóle wzorowymi obywatelami, bo inaczej będziesz za dyskryminacją? :dontgetit:

Odpowiedz do tematu