Renata jesteś tu od niedawna. Może jak bardziej nas poznasz, to Ci się spodobamy i zechcesz nas poznać na żywo.
Twój wybór.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Mysle że na to co teraz wiadomo to bedzię w oklicach 15-20 sierpnia.
Gdzie? Mysle Krarów, no jeszcze ew. Katowice, ale ja jestem za Krakowem.
Ludzie z okolic mozemy sie spotkac w Katowicach i wspolnie pojechac jak i wrócic do Krakowa
Co Wy na to? Plan to pewnie chwile bedziemy na rynku troche pewnie nad wisełką kolo smoka a pozniej to moze gdzies sie udamy do jakiegos pubu czy pod jakies parasolki, w zaleznosci od pogody. No to chyba tyle ze wstepnych info.
Aha mysle ze tak min. 5 osob musi sie zebrac by bylo w ogole sens ruszyc kuper
5 wydaje mi sie ze to nie bedzie problem
Ja o ile nie bede miałą za duzo nauki to bede na 100 % i nie bede miała w tym okresie terminu egzaminu klasyfikacyjnego ;( no i zeby to nie był 12-13 bo wtedy mam ślub
[ Dodano: 2006-06-28, 16:28 ]
A tak w ogole orange poznam szybciej
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Hmmm Fajnie by bylo gdyby był zlocik !! Przynajmniej by sie poznalo =Pp osobki =D ... Jestem tu nowa wiec tym bardzziej ;D hehe ... W poznaniu ?! ;D Mi Pasuje ;P
[ Dodano: 2007-07-27, 23:11 ]
UuUU szkoda ze katowice... no Nic za daleko;] MOze kiedys sie uda w poznaniu;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum