Prawie nie pije alkoholu, ale jak już się zdarzy to myślę że:
1. tak 0,7 na dwóch to dla mnie max.
2. wino, tu raczej tracę tę granicę, więc staram się nie pić.
3. piwa w ogóle nie piję.
Ogólnie rzecz biorąc szkoda mi kasy na takie trunki
Ja wogóle nie piję alkoholu i nie mam zamiaru zacząć
_________________ "Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"
Ojciec mojej kolezanki, jak szedł do baru, to wybierał sobie najbrzydszą babke w całym barze... pił dopoki mu sie nie spodoba:D jak juz mu sie zaczela podobac, to szedl do domu:D
dobre xD jak sie zrobie senna to wiem,ze czas skonczyc pic
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Po prostu się nie upijam , więc można powiedzieć, że wiem kiedy przestać.
to jest zawsze sposób,fakt.
granice tak na prawdę nigdy nie są takie same.na to czy alkohol szybko uderzy nam do głowy wpływa wiele czynników-zmęczenie,głód,leki,pogoda(też;]),to kiedy ostatnio piliśmy,oraz sposób spożycia-szybkość,itp.
Nigdy nie upijam się do takiego stopnia,że nie umiem kontrolować swojego zachowania.kiedy piję piwo szybko oriętuję się kiedy mam dość.
natomiast z wódką jest gorzej jak każdy wie.pijesz pijesz i nagle Cię zwala z nóg.prawie nagle^^
raczej głowę mam mocniejszą do wódki,niż do piwa.W klubach jeśli już chcę piję piwo,wódkę tylko wtedy,kiedy mogę sobie pozwolić-jakaś domówka,czy wycieczka klasowa^^
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
hmmm, zawsze jak moj humor zaczyna sie robic zbyt dobry, odstawiam alkohol ;p tak powaznie, nigdy nie pjde tak zeby sie upic ;] wiem ile moge wypic zeby sie nie upic i tyle pije ;]
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Mniej więcej znam, tyle, że takowe granice są ruchome, wszystko zależy od dnia, samopoczucia, kondycji danego dnia - trzeba wiedzieć, kiedy skończyć, kiedy zapala się lampka ostrzegawcza.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
znam granice i umiar w piciu.
piję tyle ile uważam.
lubię wszystko pamiętać i mieć kontrolę nad tym co robię.
a na drugi dzień nie lubię jak mnie łeb boli więc to też biorę pod uwagę.
a schlanie się jak świnia wcale nie świadczy o tym, że ktoś jest cool, thendi i spoko ; p
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum