Piję naprawdę niedużo i nigdy nie zdażyło mi się mieć przysłowiowego kaca. Znam granicę, a piję z przyjaciółką by poprawić sobie humor, polepszyć atmosferę i tyle
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
nie wiem bo nie zapijałam sie jeszcze
ale z tego co pamietam to 3 piwa na mnie nie dzialaja ; wodka to juz wogole usypia ale działa tokaj
wyjdzie w praktyce ale granice warto znac tylko najpierw trzeba poznac
mnie sie nie da opic.... ale jak juz mi zle wchodzi to nie pije dalej, wiec chyba znam swoje granice mozliwosci a najlepszy sposoba na kaca??? COCA COLA na mnie zawsze dziala.. sprobujcie pozdrawiam
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
granica.... hmmmm..... to zalezy od dnia, ludzi, i nastroju ^^
a tak w sumie to wtedy kiedy zaczyna mi sie robic nie dobrze =.=" jak mnie juz rzuca na same spojrzenie np na kieliszek czy szklanke.... wtedy mam ladnego Papirusa ktory pije za mnie ^^
a co do kaca to nie wiem bo jeszcz ie mialam, ale np moja stara uzywa kawy albo piwa
ale slyszalam tez ze dobry jest kefir albo kwasne mleko ^^
Teoretycznie wiem, kiedy przestać pić. Raz się śmigłam troszkę, że musiałam sobie przypominać co mówiłam, ale to były wyjątkowa impreza... po godzinie byłam prawie trzeźwa i ratowałam kumpelę... z żołądkiem mam gorzej, ale idzie przeżyć.
_________________ "Spadam
pomiędzy zdania
w niedorzeczności
bez wahania"
Wysłany: 2006-09-22, 16:00
No to jest dobre pytanie graniece picia to ja wiem kiedy moge przestaci pici ale zawsze iom przekraczam bo lubie,kiedyś to tak prekroczyłem że asz miałem zapaści alkocholowom i byłem niepszytomny przez pułgodziny
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Znam swoje możliwosci i niezależnie od okazji wiem kiedy przestac pić a zazwyczaj jest to wtedy kiedy dostaje ataku śmiechawy ze wszystkiego i niekoniecznie smiesznego jak jest mi niedobrze i kreci mi sie w glowie i jak mam nogi jak z waty.
a jesli chodzi o kaca to niezaleznie od tego ile piłam to na drugo dzien i tak mam kaca i tak i mimo ze pije sie soczki i wszystko co mokre to swoje niestety trzeba odchorowac.
_________________ Mądrość przyrównują do wiedzy, a przecież znajomość alfabetu nie czyni człowieka pisarzem.
Wysłany: 2006-09-22, 17:03
Polecający: dzięki sobie
Szczerze to ja nigdy nie piłam i pić nie będę. Nie toleruję nawet osób które piją piwo a co dopiero dalej. Tak samo z używkami i papierosami. Zawsze i wszędzie jestem na : N I E . Chociaz okazji aby sie napic zapalic lub wciagnac mam pod dostatkiem.
tak sie jedna podpora w zycu zawali ot biore butle rumu i ide sie najebac. wracam nazajutrz zarzygany i zarumiony;p
_________________ -Spokój Grabarza--Wszystko będzie dobrze!-(możexD)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum