yy
Miłości w sercu i drogowskazów na zakrętach życia.
Żebyście zawsze byli otoczenia przez ludzi pozytywnych.
Żebyście zawsze byli wysłuchiwani do końca.
Nie gubili ludzi po drodze.
Maturzystom= zdania matury i dostania się na studia ;*
Gwiazdki z Nieba,
Sylwestra bez kaca,
Przyjaciela geja,
Przygód bez liku
I seksu na szkolnym stoliku ;p
życze wam ja każdemu z osobna i wszystkim razem.
No i żebyście nie zdali matury , żebyście sie nie dostali na studia , żeby wam asfalt zwinęli i prąd odcięli i żebyście sie wreszcie odwalili od tego głupiego kompa!!!
Zyczę
Ptaqowi: By forum było coraz lepsze by na studiach szło mu dobrze i w ogóle wszystkiego naj naj
Kurczolowi: By mniej sie denerwowała, zeby bardziej lubiła święta, i żeby była z nami zawsze:P
Martince: by układało jej sie dobrze w związku, by więcej pisała
Lolince: By się tak nie denerwowała:P i by zdała maturke
Archiemu: hmm udanych świąt i tyle <cmok>
Qudłatemu: By więcej pisał poza działami o dredach
Faziemu: by czesciej do nas zagladał, by dobrze mu szło na dziennikarstwie itp
Noriemu: By nie spamował tak
poszczelonej: wiecej przytulania :d i udanych akcji
Orange: Kolorowego życia
Jusi_like: By nikt nie kasował jej postów
I w ogóle życze wszystkim wesołych świąt, a co ważniejsze UDANEGO SYLWKA Buziaki dla całej reszty i dla tych z góry tez :cmok:
Dziś Mikołaj jest nie w sosie elf przeruchał mu gosposie. W akcie zemsty dziad brodaty ruchnoł wszystkie inne skrzaty. Renifery oburzone bo ich tyłki też ruszone .A więc Zycze Ci kolego by Mikołaj cię nie tego!!
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
To ja, uogólniając, życzę Wam z całego mojego pomarańczowego serduszka, żebyście spełnili wszystkie swoje marzenia. ;*
Wasza Orange.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Życzeń, które Wam życzę na razie nie wyliczę,
wiec podaję pierwsze z skraju by Ci żyło się jak w raju,
by w Wigilię u rodzinki wszyscy mieli fajne minki,
by przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości
i u wszystkich był tak mocny i pozostał całoroczny
Wesołych Świąt
życzy Wrednota dla całej ekipki forum ;]
_________________ ,,Boję Się, Że Wasza Ignoracja Zniszczy To Co Dobre I Ludzkie".
(:
No to jo tyz wom zycza wszytskiego najlepszego zebyscie sie obzarli ale z umiarem co by potem reszty wolnego w lozku nie lezec z bolacym basem udanego sylwestra i zabawy do biolego ranca, zebyscie kaca nie mieli, no itp itd powtarzalach juz to tysiac razy WSZYSTKIEGO
Więc niech każdy ma dużo amunicji, czyli niech jakoś to przetrwa bez względu na to, czy uwielbia Święta, czy jest to męczarnia.
Do tego trochę ciepła, puchu w serduszku, żeby atmosfera była dobra nie tylko od Święta, żeby wspólne obiady nie przerodziły się we wspólne spory, cierpliwości do Sylwestra, i czego sobie życzycie...
Wszystkim wam życze wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, miłości, szczęścia, maturzystom zdania matur, wszystkim uczniom zdania do następnych klas, pracującym sukcesów w pracy. Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy Pogody ducha, uśmiechu na buźkach, aby wszystkie marzenia się spełniały, no i oczywiście wszystkiego, co jeszcze zapragniecie
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Bym chciała Wam wszystkim złożyczyć najserdeczniejsze życznienia i życzyć wesołych, spokojnych, ciepłych Świąt i spełniania wszystkich waszych marzeń i szcześlwego Nowego Roku i jeszcze raz wszystkiego naj naj naj.
Wysłany: 2006-12-25, 17:34
Polecający: baba jaga ;P
ja wczoraj robilam kartke dla was ;P ale mi nie wyszla tzn wyszla ale strasznie wiesniacka, z przejedzenia trace wszystkie zdolnosci wiec tylko siem dolacze i poswietach cos zpreparuje ;P
P.S.
Ptaq dzieki za zyczenia ;P nie mam nic na koncie bo bym odpisala ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum