No więc jest to temacik załozony przezemnie... w celu: abyscie mogli napisac tu zyczenia dlan od was:)
Ja skromnie... napisze:
Życze wam pysznej kolacyjki w gronie najblizszych...cudownych prezentow i miłej atmosfery w ta najpiekniejsza noc... Bożego Narodzenia... a także szczesliwego nowego 2006 roku buziaki dla was
i mam nadzieje ze cały przyszły rok spedzimy razem
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Z okazji zbliżających się świąt chciałem Wam życzyć miłej rodzinnej atmosfery, dużo dobrego jedzenia... no i oczywiście prezentów pod choinkę...i nie zapomnijcie w tym okresie przedświątecznym i świątecznym czasem zajrzeć na Nasze Forum.
Ptaq.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Staropolskim obyczajem gdy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Ci radości aby wszystko się zdarzyło z roku na rok lepiej było! :love:
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
najlepszego wszystkiego
stolu bo brzegi zastawionego :wink:
zebyscie potem w spodnie sie zmiescili
zebyscie koniecznie skarpete powiesili
po swietach trenujcie juz na zabawe :yea:
bo w sylwka trzeba nastawic sie na popijawe
nie lykajcie 2kc bo to nic nie daje
rano i tak jezyk kolkiem staje :wink:
_________________ jestem najlepszy, najwspanialszy,
najdowcipniejszy i najdoskonalszy
nie jestem zadnym smutnym raperem
jestem poprostu FRISTAJLEREM
Ja siędzę w domu z kumplami, będzie napewno super zabawa. Życzę Wszystkim upojnego Sylwestra oraz samej pomyślności i szczęścia w Nowym Roku 2006. Do zobaczenia w Nowym Roku !
So, widac ze wiekszosc z was woli spokojne imprezki w gronie najblizszych znajomych...
I ja takze spedze tak dzisiejszy dzien Juz mam dosc wielkich imprez
:love: Happy New Year For All :love:
Ja natomiast ide na bal. Nie bardzo mi sie ten pomysl podoba, ale jestem nastawiona optymistycznie piekna sykinia, buciki, ozdoby duuuzo brokatu, i przede wszystkim doborowe towarzystwo, wiec jak tu sie dobrze nie bawic. Pozostaje mi tylko zyczyc forumowiczom, duzo usmiechu na twarzy w tym Nowym Roku. Szczescia pogody ducha i spelnienia rzeczy ktorych oczekujecie wraz ze zmiana karteczki w kalendarzyu!
_________________ Dialog z Aniołem zakończył się dla mnie tym że dostałam niebiańskim skrzydlem w pysk
Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum